Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csináljak ma még 1x utoljára hülyét magamból, hogy letudjam zárni a dolgokat és továbblépjek?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akit 2 éve szeretek reménytelenül. Többször próbáltam közeledni felé elég hülyén és emiatt egyszerűen többször is hülyét csináltam magamból. De kikészültem teljesen. Én már nem akarok tőle semmit csak egyszerűen elmondani az érzéseimet és felemelt fejjel távozni a játszótérről. Ma lesz este buli, ahol Ő is ott lesz és szeretném megtenni. Mindig magamat hibáztattam hogy nem vagyok hozzá elég jó és féltem a többség véleményétől meg persze a visszautasítástól! De eljutottam oda hogy nem érdekel ma elég eltökélt kedvemben vagyok. Lehet hogy holnap vagy egy kicsit még bánni fogom hogy elmondtam a lánynak a dolgokat, de 20 év múlva (ahogy egy idézetben áll) azt fogom sajnálni, hogy nem tettem. Mert, aki nem mer az nem nyer! Szerintetek? 19F2013. szept. 27. 17:53
1/4 anonim válasza:
Ha neked ez kell a továblépéshez akkor tedd meg , de semmikép se pazarolj erre több időt!
2/4 anonim válasza:
Szerintem te vagy a férfi, már régebben kezdeményezned kellett volna :) Nem feltétlenül azzal, hogy az érzéseidről beszélsz neki, inkább próbáld meghódítani ;)
3/4 anonim válasza:
sztem te is nagyon jól tudod, hogy nem igaz, h nem akarsz tőle semmit, különben nem akarnál vele beszélni, te titkon még reménykedsz és igenis érdekel a lány...nem nagyon értem 2 évi mi történt mondjuk, de állj elé, mondd el mit érzel, lgyél magabiztos, hívd l vhova stb...ha visszautasít, ugyanott vagy mint most, de akkor tényleg felejtsd el, és keress más lányt
4/4 A kérdező kommentje:
Nem lehet vége a dolgoknak, úgy ahogyan most áll a helyzet!
2013. szept. 27. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!