Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20+ korosztaly, mit gondoltok? Tenyleg nekem kellene ot keressem?
Friss, kb masfel honapos kapcsolatrol van szo, en 25N o 30F, van kozottunk egy kis tavolsag is. Beszelgettunk, o azt mondja, ugy erzi, nem kotodom hozza elegge, mintha nekem mindegy lenne, hogy beszelunk-e, talalkozunk-e. Elmondtam az en nezopontomat is, miszerint nekem nem eleg, hogy egy honap alatt haromszor lattuk egymast, pedig lehetne gyakrabban is, mert 19 km nem olyan sok, es kb ketszer hivott fel, hogy beszelgessunk. Csak interneten beszelgetunk, de en igy nem tudok kibontakozni, neten barkivel tudok beszelni, de a parommal nem igy szeretnek kapcsolatban lenni. Volt tobb kisebb nezetelteres is kozottunk, mert sokminden felreertheto igy chaten.
Aztan egyszer egy munkahelyi gondomrol beszeltem neki- chaten, miert is ne :S-, amin o csak nevetett. Mondtam, hogy szerintem ez nem vicces, erre o is ingerult lett egy kicsit es azt mondta, akkor legyunk inkabb baratok, mert ugy latja, barmit mond vagy tesz, nekem az nem jo es hogy ugy latja, nem is akarok en igazan vele lenni ugyhogy jobb, ha hagyjuk. Ezt kovetoen irt meg nehany sms-t, hogy nem ugy gondolta, hanem hogy dontsek en, hogy mit akarok, hogy kockaztatok-e. Mondom, mit kockaztassak, epp most tettel lapatra, amugy is egy ilyen beszelgetest szemtol szembe kellene megejteni, nem smsben es nem chaten... Meg beszeltunk parszor, ugyanugy beszelt, mint azelott, ugyanugy szolitott, de mar ket napja semmi hir felole, sot chaten sincs bejelentkezve.
Nem tartom logikusnak, hogy ebben a korban igy viselkedunk es nem tudunk felnott emberek modjara megbeszelni valamit, de nem tudom, erdemes lenne-e nekem lepni, mert megiscsak o a ferfi...
Éretlen a pasi szerintem. Mi a férjemmel huszonéves korunk elején jöttünk össze. 24 voltam, ő 21. jó 40 km volt köztünk, mégis 4-5 napot tudtunk együtt lenni egy héten ( a többi napon hazamentem tanulni, mert elég kemény suliba jártam, nehéz volt, és kellett az is hogy egyedül is tudjak tanulni. ez kb 3 nap volt hetente, közben neten tartottunk a kapcsolatot mert olcsóbb volt mint telefonálni:)
de mindig mindent meg tudtunk beszélni. tudod ha valaki akarja a kapcsolatot akkor tesz is érte.
az hogy a pasi rögtön azt mondta legyetek barátok meg ilyenek....szerintem érett emberként arra kéne törekednie hogy mindent megbeszéljetek...
keress normális pasit!!!
27/N
még annyit tennék hozzá, hogy én nem keresném a helyedben.
az ilyen dolgok, mint eltűnők és óvodás módjára nem keresem a másikat, azt jelzi, hogy nagyon éretlen. nem hozzád való!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!