Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha laposodik a kapcsolat? Szex az van, de ritkábban, mert már nincs az a régi hév, vagy nem tudom mi is az pontosan.
Figyelt kérdés
2,5éve együtt.2013. szept. 27. 12:08
1/10 anonim válasza:
Lehet túl idilli minden? Mert akkor abba csömörlesz bele. És azért laposodik minden.
Vagy egyszerűen nincs semmi változás, rutin lett az egész. Ez ellen is van megoldás.
2/10 A kérdező kommentje:
Nem idilli, vannak veszekedések, de sztem minden kapcsolatban vannak viták meg félreértések, aki mást mond, az hazudik. Csak kérlek, ne a hármas szexet ajánlgassátok, mert az egyinkünknek se bejövős:)
2013. szept. 27. 12:10
3/10 anonim válasza:
2,5 év után nincs hév az ágyban? az igen.
4/10 A kérdező kommentje:
Van, csak elkalandoznak a gondolataim. Nem tudom, hogy mi a baj, amikor régen szinte mindig én másztam rá.
2013. szept. 27. 12:11
5/10 anonim válasza:
legyetek külön pár napot, vagy akár egy hetet is!
nemkell állandóan egymás nyakán lenni!
6/10 A kérdező kommentje:
Na ez meg a másik, nem lógunk egymás nyakán.. bár most a 10napos nyaralás eléggé kiboritott, állandóan együtt.. amúgy másik városban tanulok, szóval elég sokat vagyunk külön, suliidőben hétvégente találkozunk. Mondjuk, akkor szokott működni a dolog....
2013. szept. 27. 12:15
8/10 A kérdező kommentje:
Nem tudnám megcsalni :)
2013. szept. 27. 12:17
9/10 anonim válasza:
Nem bírod a folyamatos együttlétet vele? Akkor mi lesz, ha netán összeköltöztök?
10/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, h mi ez nálam újabban, régebben imádtam vele lenni! És direkt szenvedtem, amikor csak ritkán találkoztunk.. ezt akarom kideriteni, h itt most mi a fene van velem:S
2013. szept. 27. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!