Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tudok szeretkezés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok szeretkezés közben elmenni?

Figyelt kérdés
Gyereket szeretnék a barátnőmmel! De hiába próbálok, nem tudok elmenni benne. A péniszemmel nincs semmi baj, rendesen működik, de szeretkezés közben valahogy nem megy, csak önkielégítéssel... Nem szeretnék rásegíteni, mert az már nem olyan, de úgy érzem, hogy 28 évesen már eljött az ideje! Kérlek segítsetek, hogy mit tudnék csinálni?
2009. nov. 6. 23:56
 1/6 anonim ***** válasza:

28 éves létedre, egy ilyen oldalon kérsz segítséget?

Biztos nem a szex szerelem rovatba kéne. Miért nem barvó újságnak írtál :D

Talán próbáld az egészség rovatban.

Szerintem szexuálpszichológust keress, mert amit itt írnak sok esetben az olyan álszent, ideális, csak a valósághoz nincs köze.

2009. nov. 7. 00:03
 2/6 anonim ***** válasza:
ha eddig eltudtál menni benne, csak azóta nem, amióta gyereket akartok, akkor lehet h mégsem akarod annyira azt a gyereket....ezilyen pszihés cucc
 3/6 anonim ***** válasza:

Eddig gondolom nem nagyon élveztél el a barátnődben, ugye? Valószínűleg hozzászoktál, hogy nem lehet, így amikor kéne, nem megy.

Próbáljátok meg úgy, hogy szeretkeztek, ha nem sikerül benne elélvezni, akkor vegye át kézzel/szájjal az irányítást, majd mielőtt elélveznél, folytassátok az aktust és próbálj benne elélvezni.

Ha ez se megy, akkor keressetek fel egy szakembert!

4/6 A kérdező kommentje:
Idáig senkiben sem élveztem el, mert még nem gondolkoztunk egyik barátnőmmel sem a gyerek vállalásban, mert idáig egyik se szedett fogamzásgátlókat és én sem szeretem az óvszert ezért a kiszállásos módszert választottam mindig és a végén magamnak fejeztem be. Szerintem a szexuálpszichológusnak nincs ehhez a témához köze és nem is pszihés! Nagyon szeretnék gyereket, de nem tudok mit csinálni ezért kértem az egyszerű emberek véleményét, hátha valamelyikkel előfordult már ilyesmi...
2009. nov. 7. 00:25
 5/6 anonim ***** válasza:

@00:25: Pont itt a lényeg! Ezért kérdeztem, hogy ejakuláltál-e már a partneredbe, mert mivel hozzászoktál ahhoz, hogy ki kell szállni, ez pszichésen berögzült és most bajok vannak.

Próbálkozzatok (azzal is, amit tanácsoltam, mert lehet, ha egyszer sikerül, utána már nem lesz probléma), de ha nem megy, akkor beszélj urológussal, bár szerintem ő szexuálpszichológushoz fog küldeni, mert szervileg - jelen állás szerint - nincs bajod.

2009. nov. 7. 00:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Ti teljesen be vagytok szívva a kérdezőnek írom együtt érzek veled és tudom mi a gond.Szerintem túl gyakran próbálkoztok de a stressz is okozhatja,a lényeg hetente eggyszer szeretkezzetek önkielégítés nélkül hidd el sok minden kifog sülni a hétvégére szurkolok hajrá:P
2009. nov. 12. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!