Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok féltékeny?
A barátnőmmel fél éve vagyunk boldogok együtt. Nagyon szeretem, és ő is engem. A baj csak az, hogy van egy barátja aki nem nagyon szívlel engemet mióta össze jöttem a barátnőmmel. Előtte nagyon jó barátok voltak sok mindent megosztottak egymással, de mikor én járni kezdtem a lánnyal a fiú okok nélkül berágott rám. Legyökerezett, fikázott stb. A furcsaság az, hogy a srácnak van/volt barátnője.
Igazából nem tudom miért akadt ki, be vallom egyszer hülyültem vele, de túl tehetné magát rajta, de már azelőtt se bírt.
Azután, hogy szakított a barátnőjével újból jóba lett ő és a barátnőm. De velem nem, ami nem probléma végül is. De a srác megfenyegetett, hogy megver, ócsárol, cikizik stb. és ezek után a barátnőm el akart vele menni kettesben játszótérre, mondván, hogy megígérte neki. Én ezt persze nem nézem jó szemmel, hiszen a srác még régebben mikor volt barátnője mondta a barátnőmnek, hogy járna-e vele, ha neki nem lenne barátnője. Én bízom a barátnőmben, nem is azért nem akarom el engedni, hanem azért mert megfenyeget és a többi. Ti ehhez hogyan állnátok hozzá, el engednétek egy ilyen emberrel?
Semmiféleképp. Egy barát nem ilyen. Örül, ha boldognak látja a barátját. Én a helyedben kiállnék magamért, még az is lehet, hogy választás elé állítanám a párom. Lehet, hogy ez gyerekes, de én 2 éve vagyok kapcsolatban, és a párom "barátaival" nem egyszer megszívtam már.. Ezerszer veszekedtünk ezen, mindig rossz vége lett, de én az ilyen embereket nem nevezem barátnak. Az én barátnőim sosem csinálnak ilyet. :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!