Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek szerint nem szeret?
Szinte minden nap megkapom másoktól,hogy a pasim túl jó pasi hozzám..oké ez eddig rendben is van,én is tisztában vagyok vele,nem is ez a legnagyobb probléma.
Sokkal inkább a volt barátnője aki viszont tényleg nagyon gyönyörű plusz még okos és jófej is,szóval tipikus álom barátnő,még ez is rendben lenne csak az a baj hogy még mindig szereti.
És ezt nem csak bebeszélem magamnak,ő is mondta az elején hogy még nincs túl rajta meg a barátai is mondták hogy még szereti,emellett a szobájában még mindig ki vannak rakva a közös képek,pedig már 3 hónapja velem van együtt..
Mondták már többen hogy csak azért van velem hogy a volt barátnőjét fel idegesitse ezzel mert én béna vagyok és akkor ki lesz akadva a csaj hogy hogyan jött össze utána egy ilyen ronda lánnyal..nem tudom mit higgyek :/
Ezek szerint még mindig szereti!
De akkor azt nem értem, hogy minek vagy vele együtt??! :/
Egyrészt ha ilyen kevés önbizalmad van, akkor talán nem vagy érett egy kapcsolatra sem, mert nem hiszed el, hogy magadért szeretnek. Ha kevésbé helyes lenne a barátod, akkor az tutira azt jelentené, hogy őszintén szeret? Ezen múlik?
Másrészt le van sz...va, ki mit mond, savanyú a szőlő másoknak, és irigykednek a pasidra.
Harmadrészt elég nagy taplóság a volt barátnő képeit tüntetőleg kint hagyni.
Talán nem ártana a pasid megkérdezni, hogy neki mi a véleménye, és lezárta-e már az előző kapcsolatát, mert szerinted nem.
N/30
Nem kellett volna össze jönnöd vele, valamit az ilyen gerinctelen srácoknak ha már ahhoz nincs pofájuk, hogy megmondják neked: szia, akkor neked kell szakítanod! Az meg a pofátlanság netovábbja, hogy még kint vannak a képei a szobában...
Én ezt nem tűrném el. Talán pont ezért van veled.... No meg úgy érzem, minden bizonnyal azzal a tökéletes csajjal valami gondjuk volt, és most egy nyugodt, átlagos csajt akart, hogy vele ne kelljen problémázni, mert nála jobbat úgysem kaphatsz...
Szerintem beszéld meg vele a dolgokat,mondd meg neki,zavarnak a képek és ,hogy tegye el őket.
Ja és nehezen tudom elhinni,h valaki 3 honapig legyen együtt egy csajjal,aki nem tetszik neki,csak azért,h felidegesítse a volt barátnőjét.
Én nagyon szeretem őt és bármit is tenne nem lennék képes otthagyni sajnos :/
de tudom hogy ha az exe meggondolná magát akkor rögtön menne vissza hozzá..és ettől nagyon félek
Úgy tudom azért szakitottak mert a lány elutazott Londonba pár hónapra
Jajj... ennyire ne alázd már meg magad! :(
Remélem idővel majd rájössz, hogy ha valaki nem szeret viszont, azt ott kell hagyni, hiába fáj nagyon! Akkor is!
Ne magadat sanyargasd egyfolytában.Az előző barátnő olyan volt,te másmilyen vagy.Ha nagyon szerették volna egymást,akkor nem szakítanak csak azért,mert a csaj Londonba utazott három hónapra.Volt ott más is.
A képeket én megmondanám neki,hogy zavarnak.Már ennyi idő után el kellene rakni valahova a fiók mélyére.Így persze,hogy nem lesz rajta teljesen túl a pasid,hogy ott látja nap mint nap óráról órára a képeket.Velük fekszik,velük kel.
Idegesíteni tuti nem idegesíti a volt barátnőjét,akkor már nem lenne veled.
Mások véleményét le kell sz@rni,nem azt kell nézni,hogy mit mondanak,hanem hogy kik mondják.Irigyek az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!