Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek sok ez a korkulonb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sok ez a korkulonbseg?

Figyelt kérdés

18 a lany, vegzos gimnazista, alapjaba veve erett gondolkodasu, de eleg naiv es befolyasolhato. A srac 27 (raadasul kulfoldi) stabil munkahellyel, ami egyebkent a vilag masik vegen van.....

Szerintetek nem sok ez a korkulonbseg? Ezzel lehet normalis (tav) kapcsolatot letesiteni?

2013. szept. 24. 21:44
 1/6 anonim ***** válasza:
igen, sok fogd már fel, ma már ez az 1 milliomodik kérdés
2013. szept. 24. 21:46
 2/6 A kérdező kommentje:

Bocsanat hogy egy kerdezos oldalon feltettem egy kerdest .....

Kicsit ingerultnek tunsz, jot tenne egy alvas ;)

2013. szept. 24. 21:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem sok :) 25/f
2013. szept. 24. 21:49
 4/6 anonim válasza:

Naiv és befolyásolható+ távkapcsolat... Ha csak a korokat látnám azt mondanám, hogy nem sok, de így elgondolkodtató. Ezt úgyis neked kell érezni.:) Plusz én egy távkapcsolatba alapból nem mennék bele mert szerintem annak semmi értelme, de ez természetesen csak az én egyéni véleményem.

18/L

2013. szept. 24. 22:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem rolam van szo.
2013. szept. 24. 22:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül a korkülönbséggel van a baj, hanem hogy más életszakaszban vannak.. A végzős gimisnek kellene valami szakmát szereznie, nem? Az pedig 2-5 év, attól függően, hogy mit hol tanul, ugye? Ami pedig baromi hosszú idő, amennyiben nem tervez a világ másik felén tanulni, ami azért elég meredek lenne. Aztán ott a költözés problémája (ki, kihez) arról nem is beszélve, hogy a külföldiek bonyolultak, és messziről jött ember azt mond, amit akar.

(25N, 2 éve távkapcsolatban, külföldivel, aki per pill a világ másik végén van)

2013. szept. 24. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!