Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom tetetett a nyelvébe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom tetetett a nyelvébe piercinget. Tudja, hogy mindig is utáltam az ilyet, és azt kértem, hogy csak ezt ne, ma felhívott, hogy berakatta. Nagyon összevesztünk, ezek szerint ennyit számít a véleményem. Szerintetek?

Figyelt kérdés
2013. szept. 24. 17:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Párom utálja a piercingeket, én mégis elkezdtem szép sorban teleszúratni magam.

Leültem vele előtte megbeszélni, mondtam, hogy tudom, hogy neki ez nem jön be, de nekem így tetszik.

Először neki is a hiszti jött, meg hogy nem szeretem eléggé ha nem érdekel a véleménye.

Erre mondtam neki, hogy érdekel, de ő is értse meg, hogy én így érzem magam teljesnek. Nem is kell megértenie, mert magam sem tudom ezt megmagyarázni, csak fogadja el. Ha szeret elfogad ezzel együtt.

Végül kompromisszumot kötöttünk: megmondta milyen piercinget semmiképpen sem viselne el rajtam, azokon kívül bármilyet szúrathatok.

Valahol erről szól a kapcsolat: a kölcsönös elfogadásról. Párodnak marha rossz lehet hogy nem érted meg őt, és neked is rossz érzés, hogy nem törődik azzal, hogy számodra a nyelvpiercing visszataszító.

Itt csakis a kompromisszum jöhet szóba. Bár korábban kellett volna megbeszélnetek ezt normálisan.

De jobb ha tudod, ha úgy érzi korlátozod az önkifejezésben, előbb utóbb találni fog magának valakit, aki engedi kiteljesedni.

2013. szept. 25. 16:42
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, figyelembe veszem a véleményedet, és elgondolkozom.
2013. szept. 25. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!