Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyibe kerül egy romantikus este?
Vacsora italokkal kb. 10000. Ezt mondjuk havi négyszer, ezeket felváltva fizetjük.
- 40000
Ezen kívül ebédelni megyünk általában, havi 2-10 alkalommal, ez változó, ha ünnepek vannak akkor gyakrabban. Ez olyan 2000-5000 forint szokott lenni attól függ hova megyünk. Ezeket is felváltva fizetjük általában.
2+10 = 20000
Ezen kívül teázni megyünk néha, havi pár alkalommal, ezeket 1000-3000 forintba szoktak kerülni, és nagy ritkán egy-egy kávéra is beülünk valahova, ez is kb. ennyiért.
6-12 000
-------------------
Havi 80 romantikára. Az szép! Felesbe is szép. :O
"15-ös, leírnád, hogy hova mentek ebédelni, ami 2000 és 5000 forint között van?"
Van 1-2 olcsó pizzázó, és pl. a Govinda étterem, (vega indiai), ahol egész jó fogásokat lehet enni fejenként 1000-1500 forintból. Asszem a menü mintha 1200 lenne.
"Havi 80 romantikára. Az szép! Felesbe is szép. :O
"
Havi 40 felesben. Ez nem egy horribilis összeg, mivel másre nemigen költünk. Néha ha komolyabb költség van, könyvek, ruhák, akkor megesik hogy kevesebbet megyünk randizni de általában ennyit költünk el. Ez egyben nekünk a teljes pihenés, elutazni nagyon ritkán van időnk.
Aki írja hogy gazdagok vagyunk hát nem, pl. kocsiban kb. életemben nem ültem, minden reggel a buszon zötykölődök. Nem költök kocsira, ezzel már össze is spóroltam a havi 40 ezret... Szüleim se gazdagok, jelenleg amíg egyetemre járok kifizetik a lakbérünk + rezsink (havi kb. 50 ezer max) ezen kívül semmi. Tandíjat nem fizetek jelenleg, hitelből megy, azért is teszek félre minden hónapban. Legnagyobb bevételi forrásom a saját munkajövedelmem.
tehát vidékről semmi esély hogy pesten kapjak állást mégha mondom hogy költözök is 1-2 héten belül? mert én ezt látom kb. hiába tanultam rommá magam az évek alatt...ha nincs protekcióm...
voltam már ott állásinterjún, de mind hálózatépítés, manager, meg biztosítós bróker. Rakás helyen értékesítőket keresnek. Én mást tanultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!