Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti barátotok segít titeket anyagilag? Szerintetek én várok sokat, vagy ő nem veszi észre magát?
Figyelt kérdés
A történetem az lenne, hogy a kedvesem eléggé jómódú és nehezen érti meg, hogy én meg egyáltalán nem. Hárman vagyunk gyerekek egy munkanélküli anyukával és nevelőapám 120E fizujával. Egész nyáron 12 órákat dolgoztam havi 40-45E Ft-t, hogy kicsit segíthessek a kiadásokban, és hát a problémám voltaképp az lenne, hogy nem érti meg, hogy nincs pénzem és olyan programokat szervez amik bár klasszak de pénz kell hozzá, nem sok, csak nekem sok. És soha nem mondaná, hogy "na ezt most én fizetem!" Most is felezőbáljára elhívott és közölte, hogy 6000 Ft a belépő, vagy jövőhéten menjünk kirándulni:5000 Ft. Már szinte sírhatnékom van. És hiába tök gazdag még egy szelet süti nem sok, de annyira se hív meg. Ha esetleg elmegyünk valahová iszogatni vagy enni, még akkor is szinte csak én fizetek, még csak nem is felesbe. Tudom, hogy szeret nagyon és én is hihetetlen szeretem, de bánt :( és ha veszek egy ruhát, akkor egyből az orrom alá dörgöli, hogy ilyenekre költöm a pénzt, és ne sírjon akkor a szám. Hát szóval, szerintetek tényleg én vagyok pióca, vagy jogosan várom el, hogy ha meghív valamire, legalább fizesse?2013. szept. 23. 19:10
11/12 A kérdező kommentje:
tegnap szakított velem. azt mondta már nem szerelmes. fáj. nagyon fáj. nem értek semmit.
2013. okt. 4. 22:30
12/12 anonim válasza:
de fura ezt 11 év után olvasni... vajon itt van még a kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!