Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lephetném meg?
Az a helyzet, hogy a barátomnak most lesz a születésnapja, és most tényleg nem jut eszembe semmi, amit adhatnék neki. Főzést, Képet, Ékszert, Ruhát már adtam neki korábban. Most lesz 22 éves.
18/L
Francba, a parfümöt elfelejtettem írni..
Van órája és nem hordja:( ezért kilőttem az ékszert.
Nem feltétlenül megvehető dolgot szeretnék neki ajándékba, valami személyeset szeretnék, amiről mindig eszébe fogok jutni.
Szerintem valamilyen felejthetetlen élménnyel ajándékozd meg a barátodat mindenképpen, legalábbis én a barátod helyében annak örülnék a legjobban.
Pl fizess be kettőtöknek egy wellness hétvégére (kuponosak vannak nagyon jók olcsón is) aztán, hogy ott milyen élményben lesz része a barátodnak azt már a fantáziádra bízom, de néhány rafinált fehérnemű csodákra képes ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!