Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tetszek ennek a fiúnak vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszek ennek a fiúnak vagy csak én látom ezt így?

Figyelt kérdés
Februárban ismertem meg az akkori barátomon keresztül. Egy suliba járunk, de ezt nem is tudtam,mind addig amig a suliban elnem kezdett rám köszöngetni,aztán nézett.. Egy a baráti társaságunk is szóval elég gyakran találkozunk. De amint meglátt tátott szájjal néz majd kinyög egy sziát, majd utána néha néha néz.. Ma meg nem akartak beengedni a terembe, arébb tolt, amikor újra megpróbálkoztam bemenni megfogott,megölelt és arébb tolt.. Mikor mentem le a lépcsőn megint hozzámért és meglököt kicsit.. Viszont így eszembe jutott,hogy amikor az ő haverjával jártam már az első találkozón is nagyon nézett.. Meg amikor volt barátnője is..Voltmár olyan eset,hogy tátott szájjal nézett és megkérdeztem miaz?Elmosolyodott és annyit válaszolt,hogy semmi... Azért vagyok bizonytalan mert nagyon szép barátnői voltak,én meg egy átlagos lány vagyok, nem hinném,hogy akarna is valamit tőlem..
2013. szept. 23. 16:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Csak a lépcsőn, le ne lökjön:D
2013. szept. 23. 16:14
 2/3 anonim válasza:
mekkora problemak te jo eg..
2013. szept. 23. 16:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Az még nem jutott eszedbe hogy megkérdezd??
2013. szept. 23. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!