Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes nekünk férfiaknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes nekünk férfiaknak megmutatni az érzelmesebb oldalunkat a nőknek, amikor a nők pont a kemény, megrendíthetetlen, hibátlan férfiakra buknak?

Figyelt kérdés

Három komolyabb barátnőm volt eddig. Úgy vettem észre, mindkettő csak addig nézett fel rám, amíg a keménykötésű, masszív, érzelmekre kevésbé fogékony oldalamat mutattam.

Miután jobban megismertem őket azokban a kapcsolatainkban és bizalmat szavaztam számukra, úgy lettem egyre empatikusabb, együttérzőbb, megértőbb, mintha egy megértő barát, egy korrekt bizalmas lennék.

Elnéztem a hisztiket, a kiakadások, apró veszekedések után mindig jöttek békülni, és megbocsátottam nekik a fölösleges, oktalan balhékért. Éreztettem velük, hogy számíthatnak rám, akármi is fog történni, mindig velük leszek.

Az ilyenek után már valahogy kevésbé voltam vonzó számukra. Éreztem, hogy el akarnak távolodni tőlem, már nem vagyok olyan fontos nekik. Szakítás lett mindháromból.

Ahogy halad az idő, mintha azt érezném, hogy kezdek kiüresedni, kezdek a nőkkel egyre töketlenebb lenni, mert egyszerűen már nem tudom, hogy mi kell nekik, mire vágynak.

25/férfi

2013. szept. 23. 16:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Hát nem vitás el kell játszani a "kemény ""RAJ"" gyereket". De ez csak akkor működik ha ténylegesen szép és erős is vagy mellé különben csak kiröhögnek meg megkésel 2 C betűs átlagpolgár.
2013. szept. 23. 16:31
 12/24 anonim ***** válasza:
Szerintem ez butaság. Én eleve úgy kezdtem a kapcsolatomat az exemmel, hogy egy mélyponton volt, érzékeny, rosszkedvű és elutasító volt. De végig mellette voltam, kihúztam a gödörből, és ezután már el se tudtam volna képzelni, hogy ne mutassa nekem az érzékenyebb oldalát. Megtisztelt vele, hogy a sebezhető tulajdonságait is felvállalta, és ez semmit sem vont le a férfiasságából. Szerintem emberek vagyunk elsősorban, csak aztán férfiak és nők - és az embereknek ugyanolyan tulajdonságaik lehetnek. Szóval én támogatom az érzelmek kimutatását :) 18/l
2013. szept. 23. 16:31
 13/24 anonim ***** válasza:
0%

"keményen meg kell b*szni őket"

ezen besirtam :DDD

2013. szept. 23. 16:37
 14/24 anonim ***** válasza:
Nekem érdemes.Én többre becsülök egy olyan pasit,aki kimutatja,hogy mit érez,mint egy érzéketlent.Én is szeretem kimutatni,ha valaki tetszik,és szeretem,és a legjobb érzés,ha viszonozva van.Szóval nekem nem jönnek be az olyan pasik,akik nem mutatják ki.Nemrég futottam bele egy ilyen srácba,és csak szenvedtünk emiatt.
2013. szept. 23. 16:45
 15/24 anonim ***** válasza:

Ez érdekes. A férjem pont így viselkedett velem: először a keményebb, érzelmekre kevésbé fogékony oldalát mutatta, csak később kezdett érzelmileg megnyílni. De nekem ez nagyon tetszett és tetszik így, én mindig is ilyennek képzeltem egy férfit, egy kapcsolatot.

Úgy látszik, akkor ez sem jön be mindenkinek.

Mégis azt mondom, aki hosszútávú kapcsolatban sem kíváncsi a másik érzelmeire, az nem veszi igazán komolyan a kapcsolatot és a másikat.

2013. szept. 23. 16:46
 16/24 anonim ***** válasza:
0%

16:45

a keményen megbacós részről mi a véleményed? osztod?

2013. szept. 23. 16:47
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
inkább szorozná xD
2013. szept. 23. 16:57
 18/24 anonim ***** válasza:
Ezért tartottam meg.;)
2013. szept. 23. 16:59
 19/24 anonim válasza:
szerintem james bond kemény és gyengéd egyben sírni lehet de csak férfiasan határozottan. szóval képzeld el magad gyerekként és kit tekintesz egy biztonságos sziklának a határozott kemény magas apádat vagy aki olyan mint alan a két pasi meg egy kicsiből.. ez kell biztonság aki mellett vihoghatnak
2013. szept. 25. 12:55
 20/24 anonim ***** válasza:
Ez a biztonságos cucc akkora baromság. Azért mert szeretek egy lányt és ezt kitudom mutatni akkor már egy érzelmes nádszáll b*zi vagyok? Lesza*rok mindent és mindenkit de ha szeretek valamit akkor érte bármit. Néha már szánalmas is amit csinálok bevallom. De ettől függetlenül a legtöbb esetben nyugodt szívvel kijelentem hogy nem kéne félnie ha mellette vagyok.
2013. szept. 25. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!