Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti összejönnétek fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek fiatal gyerekes anyával?

Figyelt kérdés
Nem idős 20-25 éves korig össze jönnétek komolyabb kapcsolatra gyermekes anyával.
2013. szept. 23. 15:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Attól függ, de ha minden klappol akkor simán.
2013. szept. 23. 16:13
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos hogy apukát keres,csak boldogságot.szerelmet. Persze,ha megszeretik egymást,akkor van apuka is.Az én ilyen kapcsolatom már 23 éve tart.
2013. szept. 23. 16:21
 13/18 anonim ***** válasza:
Senkit nem szeretnék megbántani de én kerültem mindig az ilyen kapcsolatokat. 35/F
2013. szept. 23. 16:46
 14/18 anonim ***** válasza:

Hát , én főleg az idősebb korosztályt kedvelem , mert velük lehet értelmesen beszélni , tervezni , Szóval igen :)

20f

2013. szept. 23. 16:53
 15/18 A kérdező kommentje:
Attól, hogy valakinek van gyereke még nem biztos, hogy " értelmes korosztály " nem én vagy oka gyerekes anya. Csak a gyerekhez való hozzáállás érdekelt volna, mennyire zavaró tényező egy kapcsolatban. Gondolom inkább gyerek nélküli mint akinek már van gyereke.
2013. szept. 23. 17:18
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem is a gyerek a legzavaróbb, de az ex apuka akinek legtöbbször joga van részt venni az a mindennapokban, vagy a nő szülei akik esetleg nagyon csípték az exet és újra összehoznák az egyszem kislányukat vele.

Távolról sem a gyerek a legnagyobb macera egy ilyen esetben.

2013. szept. 23. 20:14
 17/18 anonim ***** válasza:

Általában az a gond, hogy az ilyen anya ezerrel pörög a gyereke körül, mást alig lát, és legtöbbször párt is azért keres, hogy apuka legyen - a többi csak mellékes.

Persze mondani mást mond, de a valóság ez.

Na, ez nem szokott sikerülni.

A nőknek van egy olyan ösztöne is, hogy ha terhesen egyedül vannak, akkor is sokszor keresnek egy férfit, akivel lefekszenek - azt is azért, hogy legyen apja a kicsinek.

2013. szept. 23. 23:45
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

persze, hogy a gyerek nélküli a jobb. DAHHH.

De nem kizáró tényező. De tény, hogy jobban kell vigyázni, mert nem lehet tudni milyen hátsó szándékai vannak az anyukának.

(és halkan megjegyzem, ismerek néhány fiatal anyukát akik hamar belevágtak az életbe és megbánták, elváltak, és 2 gyerek mellett felnőttként akarják még kiélvezni az életet mint egy 17 éves kamasz, ÉS csapnivaló anyukák, a gyerekeket hibáztatják az elveszett fiatalságuk miatt)

Szóval általánosítani nem lehet, de háromszor átgondolnám, hogy mégis mitől szingli az a fiatal anyuka...

2013. szept. 24. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!