Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit választanál? Család vagy karrier?
Első esetben nem feltétlen gyerek, de szerelem mindenképpen.
Vagy karrier, bármiféle vágyad a munkában, feljebb jutás, siker, stb.
Melyik tenne boldogabbá?
#7 Dettó. Legyen egy olyan munkám amivel elvagyok + megélek belőle, nekem ennyi elég.
De amúgy szerintem sem zárja ki egymást a kettő.
Mindkettőt választanám, még akkor is ha nagyon nehéz lenne összehozni a két dolgot, de egyik se lehetetlen, csak elkötelezettség kell hozzá.
A karrierben igazán akkor tudsz teljesen kiteljesedni és sikeres lenni benne, ha van melletted valaki, aki támogasson téged és te meg azért hajtasz, hogy a családodnak minél több mindent megadjál. Igazából mindkettő dolog boldoggá tudja tenni az embert.
Az elsőt választanám, sosem voltam különösebben karrierista alkat; legyen egy munkám, amit viszonylag szeretek, és olyan közepesen keresek, aztán kész.
Számomra fontosabb, hogy szeressenek, a párom, a szüleim, a családom. Gyerekeket meg jó 10 évig nem szeretnék, szóval az nem opció :D
A karrierben az a baj, hogyha elérsz baromi nagy sikereket és beáldozod a családot érte, akkor a végén üres az eredmény mert nincsen kivel megosztani.
Én mindkettőt nagyon fontosnak tartom, egyik nélkül a másiknak kevéssé van értelme. Mert ha nincsen karriered, akkor pénzed se sok van, és a családodnak nem tudsz megadni sok mindent, ha karriered van, akkor meg dolgok vásárlásán, illetve melldöngetésen kívül nem igazán tudsz m mit kezdeni a dologgal. Aki fontosnak érzi mindkettőt, az húz egy vonalat a karrierben. Ez nem jelenti azt, hogy nem jutsz magasra, csak nem válsz droiddá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!