Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit választanál? Család vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit választanál? Család vagy karrier?

Figyelt kérdés

Első esetben nem feltétlen gyerek, de szerelem mindenképpen.

Vagy karrier, bármiféle vágyad a munkában, feljebb jutás, siker, stb.

Melyik tenne boldogabbá?

2013. szept. 22. 23:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

#7 Dettó. Legyen egy olyan munkám amivel elvagyok + megélek belőle, nekem ennyi elég.

De amúgy szerintem sem zárja ki egymást a kettő.

2013. szept. 22. 23:39
 12/21 anonim ***** válasza:
44%

Mindkettőt választanám, még akkor is ha nagyon nehéz lenne összehozni a két dolgot, de egyik se lehetetlen, csak elkötelezettség kell hozzá.

A karrierben igazán akkor tudsz teljesen kiteljesedni és sikeres lenni benne, ha van melletted valaki, aki támogasson téged és te meg azért hajtasz, hogy a családodnak minél több mindent megadjál. Igazából mindkettő dolog boldoggá tudja tenni az embert.

2013. szept. 22. 23:40
 13/21 anonim ***** válasza:
én hercegnőm <3
2013. szept. 22. 23:41
 14/21 anonim ***** válasza:
Azt hiszem az előbbit.
 15/21 anonim ***** válasza:
Hát én hoztam egy lehet meggondolatlan döntést de a munkámnak szenteelem az életem ,lehet boldogtalan leszek és bánni fogom de úgy érzem ez a helyes :)
 16/21 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva nem tudom, hogy melyik tenne ténylegesen boldoggá, de szerintem mind a kettő kéne. Viszont a család és a szerelem nem az én asztalom, szóval legyen a karrier.
2013. szept. 22. 23:43
 17/21 anonim ***** válasza:
Elég sok mindent megéltem már, úgyhogy azt biztosra tudom mondani, hogy a család (és én sem feltétlenül gyerekre értem), akik fontosak nekem: a férjem, a szüleim, a mamám. Őket soha semmilyen karrierért nem adnám.
2013. szept. 22. 23:44
 18/21 anonim ***** válasza:
Attól függ, melyikben becsülnek meg jobban.
2013. szept. 22. 23:48
 19/21 anonim ***** válasza:

Az elsőt választanám, sosem voltam különösebben karrierista alkat; legyen egy munkám, amit viszonylag szeretek, és olyan közepesen keresek, aztán kész.

Számomra fontosabb, hogy szeressenek, a párom, a szüleim, a családom. Gyerekeket meg jó 10 évig nem szeretnék, szóval az nem opció :D

2013. szept. 23. 00:23
 20/21 anonim ***** válasza:

A karrierben az a baj, hogyha elérsz baromi nagy sikereket és beáldozod a családot érte, akkor a végén üres az eredmény mert nincsen kivel megosztani.

Én mindkettőt nagyon fontosnak tartom, egyik nélkül a másiknak kevéssé van értelme. Mert ha nincsen karriered, akkor pénzed se sok van, és a családodnak nem tudsz megadni sok mindent, ha karriered van, akkor meg dolgok vásárlásán, illetve melldöngetésen kívül nem igazán tudsz m mit kezdeni a dologgal. Aki fontosnak érzi mindkettőt, az húz egy vonalat a karrierben. Ez nem jelenti azt, hogy nem jutsz magasra, csak nem válsz droiddá.

2013. szept. 23. 07:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!