Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom, higy kit szeretek!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, higy kit szeretek! Tudnátok segíteni? (többi lent)

Figyelt kérdés
Volt régebben egy barátom,nagyon szerettem!Másfél évig együtt voltunk.Majd jött valami csaj,aki miatt otthagyott,de haverok maradtunk,de én sose tudok ugy gindolni rá mint haverra!Közben nekem is voltak mások de nem szerettem igazán senkit.Most van egy nagyon aranyos barátom,nagyon szeret!A nyár elején beszéltem a régivel és megbeszéltünk egy találkát,amiből nem lett semmi!Mostanában voltunk egy társaságban buluzni és pobt velem szemben smárolt egy lánnyal.Nagyon rossz volt!De mikor nem a xsajjal volt akkor végig engem nézett.Mikor elmentünk odaköszönt és nagyon aranyosan nézett!Nem tudom mit csináljak,szeretem a barátom,de nem annyira mint a régit,viszont csalódást sem akarok okozni!A válaszokat köszönöm
2013. szept. 20. 23:21
 1/3 anonim ***** válasza:
egyiket sem szereted
2013. szept. 20. 23:29
 2/3 anonim ***** válasza:
igen, úgy gondolom
2013. szept. 20. 23:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2013. szept. 20. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!