Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreznek az ilyen harminc feletti férfiak, akik 18 év alatt lányokkal jönnek össze?

Bejönnek, de ez nem azt jelenti, hogy párkapcsolatba bonyolódnék egy jóval idősebbel (mondjuk 30 felettivel), már csak azért sem, mert lenézném érte, hogy kikezdett velem, aki jóval fiatalabb vagyok nála. (Jó, én már 18 vagyok, de még így is).
És nem azt mondom, hogy undorító, hogy bejönnek nekik a fiatal lányok, ez valahol természetes, hanem a párkapcsolat. Főleg amikor 15-16 éves lányokról van szó. Annyira de annyira gyerekes a többségük.

Miért aki betöltötte a 30-at az hirtelen meglett öregemberré válik?
26F

Nem kezdenek ki velem, csak ha kikezdenének.
És én nem bátorítom őket egy nézéssel sem. Az, hogy magamban megjegyzem, hogy jól néz ki valaki, vagy tetszik a stílusa, mert úriember, ellenben a 18 éves fiúkkal, az még nem jelent semmit.
Az alsós kisfiúnak is tetszhet a tanárnője, de attól még elég meredek lenne, ha a tanárnőnek is, ő. Érted...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!