Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ma ultem a padra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ma ultem a padra hatra fordult és a szemembe nezet en meg az övébe neztuk ojan 3 masodpercig utana en neztem el szerintetek bejovok neki?

Figyelt kérdés
2013. szept. 20. 22:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Elküldöm ennek a csajnak ezt a kérdést :d
2013. szept. 20. 23:03
 12/21 anonim ***** válasza:
Faxa a putri,plafon gerendából..
 13/21 anonim ***** válasza:

osztán mi a gondmoré?

búgj oda a gádzsinak.

14/21 Tündöklő Charmander ***** válasza:
81%
kemény vagy kis punci mint a kádszéle :D
2013. szept. 20. 23:04
 15/21 anonim ***** válasza:
Ha a hülyeség fájna... Hát hadd mondjam el, hogy fáj is. Csak a te hülyeséged nekem fáj az a baj! :\
2013. szept. 20. 23:05
 16/21 anonim ***** válasza:
Ha már kritizáljátok a kérdező helyesírását, akkor írjatok már legalább ti helyesen! Másodiknak: kimaradt egy "e" betű, és sikerült kis kezdőbetűvel kezdeni a második mondatot. Harmadiknak: a "nyelvtanóra" szót egybe írjuk. Természetesen messze a kérdező helyesírása a legrosszabb, de az ne kritizálja, aki maga sem ír helyesen. (Tudom, hogy a magyarban az idézést alsó idézőjellel kezdjük, de felső van a gépen, ebbe nem kell belekötni.)
2013. szept. 20. 23:07
 17/21 anonim ***** válasza:

"nekem csobogsz, kiss patak ?"

Lehet én vagyok túl öreg, de volt valaha is, amikor az ilyen és ehhez hasonló szövegek nem voltak szánalmasak olyan emberek szájából, akik már elmúltak 8 évesek?

2013. szept. 20. 23:09
 18/21 anonim ***** válasza:
Osztán more te mit keresel a 13 évesek között? Már kétszer buktál évet?
2013. szept. 20. 23:11
 19/21 anonim ***** válasza:
a kis az egy S, a Kiss mint név az más, a kiss mint angol szó is más
2013. szept. 20. 23:38
 20/21 anonim ***** válasza:

takarogy :D

besírtam

kiégtem

meghaltam

behugyoztam

:D

2013. szept. 21. 01:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!