Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit választanátok? Pénzt, hitelek meg minden kifizetetlen dolog mielőbbi elrendezését vagy a barátotokat, aki mellett megromlott anyagi helyzetetek és idegrendszeretek ez által, de közben tök jól megvagytok együtt?
Figy, kapcsolatban mindig vannak hullámvölgyek. Egy igazi kapcsolatban ezt könnyen (lelkileg nehezen, de akkor is) túl lehet élni. Mindketten elfogadjátok, hogy most nehéz az élet, fontos a pénz, kibírjátok ezt az 1-2 év nehézséget.
Mi is kibírtuk, utána jó volt, mert közös erővel sikerült. És mégjobban összekovácsolt minket.
Viszont egyszer sem volt, hogy egyikünk panaszkodott volna, hogy kényelem szempontból hagyjuk abba a munkát vagy hasonlót, mert kényelmesebb ha itt van a másik mellette. Ez szemétség és önzőség. Bár ha (bocs, így jön ki) a párod munkakerülő, gondolom a feje felől lelophatják a tetőt is, akkor is a kényelmes utat fogja vállalni.
Én személy szerint nem jönnék össze egy munkakerülővel, én is sok dologban lusta vagyok, de ha valamit meg kell csinálni azt szeretem rendesen megcsinálni, és szerencsére a párom is ilyen, de sok embert ismerek aki adósságban csücsül és délelőtt 11-kor még a TVt bámulja otthon, mert fáradt felkelni.
Pontos megoldást nem tudok neked adni, de remélem segítettem valamit az én tapasztalatommal.
Nagyon sajnálom, de ha sikerült vele lezárnod, onnantól már csak jobb lesz. Csak adj időt magadnak! :)
Őszintén szólva én kíváncsi vagyok a részletekre, esetleg ha megírod privátban, nagyon örülnék neki. :)
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!