Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetséges az, hogy egy kapcsolatban a szerelem nemhogy lanyhul, hanem egyre erősebb lesz? Lehet ezt mondani másfél év után? (31/N és 24/F) Voltatok már így? Az igaz, hogy hetente egy napot töltünk együtt, de az olyan, hogy mindent visz.
Figyelt kérdés
Kérlek titeket, kíméljetek a cinikus beszólásoktól. Mi tényleg mélyen imádjuk egymást.2013. szept. 20. 20:48
11/15 anonim válasza:
Szia, először is gratula én is egy hét évvel fiatalabb pasiba vagyok szerelmes már sok éve, de sosem mertem realizálni a dolgot, mert hogy túl fiatal. (most meg már késő....)
A jelenlegi párommal az elején nagyon dúlt a szerelem pár évig, de aztán lanyhult. Most már sokszor gondolok arra, mi lett volna ha annak idején követem a szívemet és a fiatalabb sráccal jövök össze......
akárhogy is legyen, sok sikert nektek!
N 36
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A pozitív hozzáállást főleg! És igen, még mindemellett én is a dilemma közepén vagyok...Hogy mi lesz mondjuk 10 év múlva...
2013. szept. 20. 22:00
13/15 anonim válasza:
Lehetséges, persze kicsit más, mit az elején, de én 8 év után egyre inkább nem szeretek nélküle tölteni egy percet sem... alig várom minden este, hogy találkozzunk...
14/15 anonim válasza:
Hát ugy könnyű kibírni hogy csak egy napot vagytok együtt egy héten. De ha minden nap, akkor majd másképp lesz.
15/15 anonim válasza:
azota mi lett veletek ? most is igy gondoljátok, amit anno irtatok ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!