Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen tipikus menősráccal nem éri meg kezdeni ugye?
megismerkedtem egy sráccal, akin látszik hogy nagyon sok nőt megkaphat, és meg is kap, sokat bulizik, iszik, csajozik stb... jó teste van, amikor lehet félmeztelenkedik, és ez pl szerintem nagyon gáz.
de beszélünk fészen és rengeteg közös van bennünk, ugyanolyan sorozatokat nézünk, könyveket olvasunk, minden nap tök sokat beszélünk. nem is találkoztam még olyan emberrel, akivel ennyi sok közös lenne bennünk.
találkozni szeretne, de nem tudom elmenjek-e. szerintetek? az életvitelünk nagyon nem ugyanaz, én nem gyakran iszok, meg bulizok...
az se kevésbé szánalmas,hogy vissza akarsz hallani egy adott választ,ami megerősít majd ha valami balul sül el és mehetsz máshoz panaszt emelni,hogy őket okold. ez, a legnagyobb félremagyarázása az életnek.gondolkozz és a te életed döntéseid megfelelő mérlegelés után te hozd meg. undorító mást okolni az általa jónak gondolt tanácsnak a bal sikeréért.
de egyébként.. én is ilyen srác vagyok akit imádnak a csajok,csak nem bulizok,cigizek,iszok.
Én elmennék a helyedben, bár én még sosem voltam szerelmes, szerintem képtelen vagyok rá, szóval a kis szívemet nem félteném :D
Viszont ha te olyan típus vagy, aki könnyen szerelmes tud lenni, akkor nagyon vigyázz a sráccal, mert ebből nagy koppanás lehet.
Szerintem meg kell adni neki az esélyt, a külső miatt nem szabad elítélni senkit. Ki tudja mi van igazából a felszín alatt. ;)
23N
köszi a normális választ :) hát még én sem voltam soha szerelmes, úgyhogy nem vagyok nagy veszélyben :D
igazából az életvitele zavar a leginkább. de ha meg emiatt nem találkoznék vele, az meg pont olyan lenne mintha amiatt nem találkoznék vele, mert mondjuk otthonülős...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!