Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a fiúknak/férfiaknak kell kezdeményezniük?
Ki mondta ezt neked, hogy kell?!
Dehogy kell..., de ha te nem jársz utána, akkor egy p.ina se fog becsöngetni hozzád, hogy tömd már be!
Én is ugyanezt kérdezem magamtól csak pindurkát más hangsúllyal...
A nők annyira akarták az egyenjogúságot, akkor tessék, hívjanak ők randira engem. Máskülönben nem lesz semmi, sem most sem máskor.
Ez egy régimódi baromság
Még abból a korból, amikor a férfinak kellett megtenni az első, a második és a harmadik lépést is
Én egy nőnél sem fogok kezdeményezni, egyenjogúság van, ha akar valamit, kezdeményezzen ő, nem fog letörni a műkörme tőle
#4 egy nő is ugyanúgy kezdeményezhet, nem kéne mindent a férfiaktól elvárni, attól hogy a nőknek ez baromi kényelmes álláspont, egy kapcsolathoz ők is kellenek
Amelyik nő meg nem kezdeményez, leszarom, majd kezdeményez helyette más
Ez senki másnak nem fog fájni csak neki
#5 ez egy hülyeség hogy a természet rendje szerint a férfinek kell kezdeményezni egyedül
Még az állatvilágban sincs így, nemhogy közöttünk, ez csak egy szarul berögződött primitív régimódi felfogás abból a korból amikor a nőnek semmi beleszólása nem volt a kapcsolataiba
#8 akkor elmegyek egy hivatásoshoz és akkor kapok, na ehhez mit szólsz?
Van megoldás arra, ha nincs sex, senki nem esik kétségbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!