Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hol ismertétek meg a párotokat?
:) Remélem nem zavar, ha hosszan mesélem el, de úgy jön át igazán a dolog " nincsenek véletlenek " része.
Exemmel szerettünk volna összeköltözni, de kevés volt a pénzünk, hosszas gondolkodás után otthagytam az iskolát és elmentem dolgozni. A munkahelyen ismertem meg a páromat, sokáig csak barátok voltunk. Exemmel véget ért a dolog, aztán a munkahelyemről is elküldtek. Utána is sokat és rendszeresen találkoztunk, és nagyon hosszú időbe telt, mire egymásra mertünk találni. Azért így írom, mert ő nem mert kezdeményezni ( 8 évvel idősebb nálam ) mert azt hitte zavar, hogy idősebb, én meg szintén nem mertem kezdeményezni, mert azt hittem zavarja, hogy fiatalka vagyok :) Aztán végül egymásra találtunk, soha nem ismertem még hasonló érzéseket, mint Vele. Jövő héten lesz az első születésnapja a gyönyörű kislányunknak. Mindez nem történik meg, ha nem hagyom ott a sulit az exem miatt.
Internetes társkeresőn ismerkedtem meg a férjemmel.
Ő 2 hete volt regisztrálva, én fél éve amikor írt nekem. Elkezdtünk levelezni, szimpatikusak voltunk egymásnak. Olyan 2 hét után randira hívott. Találkoztunk:) mozi, séta, ezzel elment 12 óra:D rengeteget dumáltunk, csók is volt párszor:)
Az első hónapfordulónk előtt 2 nappal megkérte a kezemet is. .
1 év után összeköltöztünk
fél évre rá házasodtunk össze
Most decemberben töltjük a 3 és fél éves kapcsolatot, 5 nappal ez után pedig a 2. házassági évfordulónk lesz:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!