Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy szoktassam rá a páromat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szoktassam rá a páromat a fogmosásra?

Figyelt kérdés

Van hogy több napig nem mos fogat, mert lusta lemenni az emeletről, mert ő már alszik. Engem ez nagyon zavar. Nem büdös a szája meg semmi, csak a tudat hogy nem mossa meg a fogát. Ő 24 éves.

21/L

2013. szept. 19. 15:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Mesélj már légy szíves a barátodról, hogy ugyan miért vagy mellette, ha ennyire igénytelen? Mi az, ami miatt szereted? Mitől "jó pasi"?
2013. szept. 19. 15:37
 12/20 A kérdező kommentje:

Ettől el tekintve igényes meg minden. És nem büdös a szája. Az anyukája fogorvos mellett dolgozik... :S

Igen én is gondoltam rá hogy addig nem adok neki puszit, csókot amíg nem mossa meg a fogát :)

2013. szept. 19. 15:38
 13/20 anonim ***** válasza:
-.-
2013. szept. 19. 15:40
 14/20 anonim ***** válasza:
Az eszem megeszem.Mások a fogmosási szokásai,nem büdös a szája,nem higiéniátlan,és nem rosszak a fogai,de micsoda féreg a válaszolók szemében.Micsoda egy rohadt bunkó ember a barátod mások a fogmosási szokásaid,szerintem is rögtön szakíts vele és alázd porig.
2013. szept. 19. 15:54
 15/20 anonim ***** válasza:
ezt az anyukájának kellett volna...
2013. szept. 19. 16:11
 16/20 anonim ***** válasza:
Majd rohadnak a fogai később. Előttem szövegelő te wc után sem mosol kezet?
2013. szept. 19. 16:17
 17/20 anonim ***** válasza:

Azért te is tudsz rendesen ferdíteni. Először azt írod, hogy napokig nem mos fogat, utána kiderül, csak esténként nem.

Persze ez is gáz, de azért óriási a különbség.

2013. szept. 19. 16:53
 18/20 A kérdező kommentje:
Hát a napokig azt úgy értem, hogy se este se napközbe.
2013. szept. 19. 17:03
 19/20 anonim ***** válasza:

Imádom az elvakult hozzászólókat "ugye te wc után se mosol kezet"

"Meg majd ha évek múltán rohadnak a fogai"

Elárulom a billentyűzeten amin most írok és te válaszolsz majd,azon több a kórokozó mint a wc-ben de gondolom nem mosol minden billentyű lenyomása után kezet vagy ha igen akkor jó sok vizet pazarolsz.

Vissza a kérdésre.Ha tényleg ennyire zavar a dolog akkor esténként felviszel egy fogkefét,fogkrémet(fluor menteset) és te magad 2 perc alatt megmosod finoman a fogát akár az ágyikóban.Most ezt röhejesnek találod de próbáld ki igaz és is fiú vagyok és biztos ellenkeznék de a nők amúgy is szeretnek ilyesformán gondoskodni és rávenni se túl nehéz a barátod ha ügyes vagy.Aztán vagy szégyellni fogja és kis idő után és maga csinálja vagy hozzászokik a jóhoz és lesz egy megszokott esti kis programotok.Téged zavar a dolog így neked kell lépned mert ha csak ezt fogja hallani tőled minden este akkor hamar megunja a dolgot.

2013. szept. 19. 19:09
 20/20 anonim ***** válasza:
Vigyél fel vele fogkefét krémet és egy kis vizet és ha nincs kedve lemenni mosass fogat vele ott.:)
2013. szept. 20. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!