Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szoktassam rá a páromat a fogmosásra?
Van hogy több napig nem mos fogat, mert lusta lemenni az emeletről, mert ő már alszik. Engem ez nagyon zavar. Nem büdös a szája meg semmi, csak a tudat hogy nem mossa meg a fogát. Ő 24 éves.
21/L
Ettől el tekintve igényes meg minden. És nem büdös a szája. Az anyukája fogorvos mellett dolgozik... :S
Igen én is gondoltam rá hogy addig nem adok neki puszit, csókot amíg nem mossa meg a fogát :)
Azért te is tudsz rendesen ferdíteni. Először azt írod, hogy napokig nem mos fogat, utána kiderül, csak esténként nem.
Persze ez is gáz, de azért óriási a különbség.
Imádom az elvakult hozzászólókat "ugye te wc után se mosol kezet"
"Meg majd ha évek múltán rohadnak a fogai"
Elárulom a billentyűzeten amin most írok és te válaszolsz majd,azon több a kórokozó mint a wc-ben de gondolom nem mosol minden billentyű lenyomása után kezet vagy ha igen akkor jó sok vizet pazarolsz.
Vissza a kérdésre.Ha tényleg ennyire zavar a dolog akkor esténként felviszel egy fogkefét,fogkrémet(fluor menteset) és te magad 2 perc alatt megmosod finoman a fogát akár az ágyikóban.Most ezt röhejesnek találod de próbáld ki igaz és is fiú vagyok és biztos ellenkeznék de a nők amúgy is szeretnek ilyesformán gondoskodni és rávenni se túl nehéz a barátod ha ügyes vagy.Aztán vagy szégyellni fogja és kis idő után és maga csinálja vagy hozzászokik a jóhoz és lesz egy megszokott esti kis programotok.Téged zavar a dolog így neked kell lépned mert ha csak ezt fogja hallani tőled minden este akkor hamar megunja a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!