Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben, ha olyan érzés fogna el hogy a párotok megcsal?
Figyelt kérdés
Nem vagyok benne biztos csak, azért kérném a véleményetek, ugyan is én kismama vagyok, veszélyeztetett terhes, és már 6 hónaposan eltiltottak a nemi élettöl! Most 36 hetes vagyok, ez már így 3hónap szex nélkül, és ebben az idöben a párom nagyon elhidegült tölem, már nem olyan mint ezek elött volt! Én 18 éves vagyok ö pedig 25! Van egy bizonyos nö, akire nagyon féltékany vagyok (pedig nem is szebb tölem, meg kb. 20 évvel öregebb mint én) és azt vettem észre hogy amikor vannak kisebb összejövetelek (bulik) a haverokkal ez a csaj mindig ott van és a párom többet foglalkozik vele mint velem! Szerintetek megcsalhat vele, vagy csak a szándék lehet benne? Vagy csak én vagyok túl féltékeny?2013. szept. 19. 08:07
1/10 viktor123456 válasza:
Bármi előfordulhat. 18 évesen az első barommal, nem túl korai?
2/10 anonim válasza:
Miért lenne szex nélkül? Csak neked van így. Ott a kezed.
3/10 anonim válasza:
attol h nem dughatja melegebb eghajlatokra a pö..et neked van szad es kezed bocs a kemeny kifejezesekert!!! 24 F
4/10 anonim válasza:
Csináld úgy hogy ne keresse más nő társaságát előttem szólónak igaza van bár én nem így fogalmaztam volna :D
5/10 anonim válasza:
A terhes nők hajlamosak a paranoidak. Az, hogy félre lép részben a te hibád is. Szerintem a szexen kívül titeket semmi se köt össze, de attól még egy tâhó paraszt, ha megcsal egy terhes kismamát. Most a születendő gyerekkel törődj, és ne azzal, hogy megcsal e a párod.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! És tudom használni a kezem de az még sem olyan! És lehet hogy ténleg csak beképzelem ezt az egészet! Lehet hogy korai még ez nekem 18 évesen de én sohasem akartam mást én csak családot akartam a többi meg már jön m magától!
2013. szept. 19. 08:57
7/10 anonim válasza:
A magányos anyaság szokott jönni magától.
8/10 anonim válasza:
kedves kérdező, ezt jól elcseszted, kár volt az első emberrel 18 évesen gyereket csinálni, az előttem szólónál a pont :)
10/10 A kérdező kommentje:
Mielött összeköltöztünk már eggyütt jártunk egy éve és a gyerek is úgy jött hogy összeköltöztünk és rá egy 1,5 évre lettem terhes! Volt idönk kiismerni egymást mielött gyereket vállaltunk! De azért kösz mindenkinek!
2013. szept. 19. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!