Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mi vicces azon ha egy lány asztalosnak tanul?
Figyelt kérdés
Gyakorlaton.arra lettem figyelmes,hogy a felsős asztalos srácok néznek be terembe és engem néznek és röhögtek miközben fűrészeltem a fát.2013. szept. 18. 19:22
21/31 anonim válasza:
Na igen, a magasság is rátesz azért.
23/31 anonim válasza:
Mi az hogy felsős asztalos? A szakképzőbe nincs alsó és felső tagozat mint az általános iskolában :DD
Nem egy nőies szakma. Lehet hogy alapból béna vagy és azon nevetnek :d
25/31 anonim válasza:
Én is gépész leszek lány létemre, engem még nem nevetett ki senki ezért.
26/31 A kérdező kommentje:
Hát 9-es vagyok.. A felsősöket ugy értettem ,hogy felettem járnak.
2013. szept. 18. 19:38
28/31 anonim válasza:
mit érdekel ?
én meg mechanikai műszerésznek tanultam majd autószerelőnek csaj létemre
most van egy garázsom ahol 2 alkalmazottal dolgozom együtt
29/31 October15 válasza:
Tényleg vicces vagy :D [bár nem a szakma miatt.]
30/31 kolosszus22 válasza:
Ez jó, nem láttam még soha női asztalost, igazi kuriózum leszel, de jó értelemben! Szerintem ez tök jó dolog!
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!