Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mi vicces azon ha egy lány asztalosnak tanul?
Figyelt kérdés
Gyakorlaton.arra lettem figyelmes,hogy a felsős asztalos srácok néznek be terembe és engem néznek és röhögtek miközben fűrészeltem a fát.2013. szept. 18. 19:22
11/31 anonim válasza:
Én Nő vagyok .ÉS nincs benne semmi vicces bár nem asztalos a szakmám de ilyen miért érdekel?Az a lényeg jó szakmát választottál amire mindig lesz kereslet.Kérdés szereted e?
12/31 anonim válasza:
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
13/31 A kérdező kommentje:
Miért lennék k*urva? Nem.értem.ez honnan jött neked.. Nem volt semmim kirakva simán én.is munkásruhába voltam..
2013. szept. 18. 19:26
14/31 anonim válasza:
Én tisztellek amiért rendes melót választottál és kommunikációszakos kamu életmódot.
15/31 anonim válasza:
Ilyenen csak a buta emberek nevetnek semmi vicces nincs benne!
16/31 A kérdező kommentje:
Amúgy mindig is ez szerettem.volna lenni és nagyon érdekel csak azért fura volt ez..
2013. szept. 18. 19:28
17/31 anonim válasza:
Az félreértett valamit, ne foglalkozz vele.
18/31 anonim válasza:
Az én sulimban van egy 150cm magas, lilás hajú csaj, aki gépész :D
Nem egy mindennapi látvány, de amúgy aranyos :D
19/31 A kérdező kommentje:
Talán az volt vicces,hogy én.is 150 cm vagyok..
2013. szept. 18. 19:31
20/31 anonim válasza:
És az a nő aki kamionsofőr? Vagy azok a nők akik buszvezetők? Buszvezető nőt 2 évvel ezelőtt láttam először!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!