Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lánynak nincs mondanivalója, akkor miééréért hív feeel? :-)
Elő-elő fordul férfiként, hogy egy telefonhívás közben arra eszmélsz, hogy fogalmad sincs, miről van szó. Elkalandozol, hogy jó lenne otthonra is egy bluetooth füles, hogy azzal felvéve, akár gépezhetnél is. De jó lenne egy hangtalan billentyűzet. Tolhatnád a hívás közben a Nidforszpidet. :-)
Ha figyelsz, akkor is van, hogy nincs tartalom.
Fiúk. Ti is tapasztaltatok ilyet? :-)
Lányok. Mi ez a késztetés a tartalom nélküli telefonhívásokra? :-)
Arra nem gondoltál, hogy nem arról van szó hogy nincs tartalom, hanem hogy akkora bunkó vagy hogy nem érdekel mit mond a lány?
Lehet jobb ha tényleg a "nidforszpid"-nél maradsz még néhány évtizedig.
Nem lehet, hogy csak hallani akarta a hangodat?
(A sok számítógépezés rontja a koncentráció-képességet)
Dottore:
Több lány esetén. Is észleltem, hogy ugyanaz a lemez szól. Hallottam, megjegyeztem. :-) zéró új tartalom. :-)
Ezt a jelenséget mivel tudnád magyarázni?
Első:
A kiegészítés egy művészi bevezetéssel indul, mely egy férfi lelkivilágát mutatja belülről, gondolatait, miközben a lány telefonon beszél vele, de új tartalom nincs a beszélgetésben. :-) Tippelhetek? Lány vagy? :-)
Talált, süllyedt. :P
Azért értetlenkedtem, mert az, hogy elkanyarodik a beszélgetés, nem feltételezi azt, hogy céltalan volt a hívás. Magyarán az összefüggés nem feltétlen volt egyértelmű, de értem már, hova szerettél volna kilyukadni. :D
Amúgy, mint lány, úgy gondolom, elég egyszerű a dolog magyarázat: a nők zöme szeret beszélni. És az, ami a pasiknak "semmi", érdektelen fecsegés, lehet, hogy az illető hölgynek fontos. :)
Mert hallani akarja a hangodat. Tudni akarja, mit csinálsz. Érezni akarja a törődést...
A nem kívánt törlendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!