Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi van ha a barátnőm azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van ha a barátnőm azt mondja h túl sokat foglalkozok vele?

Figyelt kérdés

Sokat beszélünk elvileg sok a tali pedig alig talizunk :S

És én sokat mondom h szeretlek ő azt mondja neki ez csak úgy nem jön a szájára

2009. nov. 4. 21:42
 1/10 anonim ***** válasza:
szerintem felejtős a gáré, az enyémmel is így kezdődött, aztán le is lépett.
2009. nov. 4. 21:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Egyetértek az 1-vel
2009. nov. 4. 21:49
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem készülj az elkerülhetetlenre, és keress egy másik csajt.
2009. nov. 4. 21:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Hehh, azt hittem, hogy csak velem szórakoznak ezzel a dumával.
2009. nov. 4. 22:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Túlságosan rámásztál. Ő meg megunt. És az hogy szeretlek az neked csak egy szó amivel magad mellé akarod láncolni és ezt már nem szereti. Szóval magyarul szerintem is szakítani akar veled.
2009. nov. 4. 22:35
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Sztem is az volt a baj, hogy túlzottan rámásztál és nyálas lettél. Nekem is volt egyszer alakulóban egy amúgy szimpi pasival, de aztán nyálgéppé változott és napi 200szor rámírt msnen, akkor menekültem. Néha mi nők is igényeljük, hogy levegőt kapjunk.
2009. nov. 5. 00:16
 7/10 anonim ***** válasza:
21%

Undorítóak vagytok csajok!!!

én kifejezetten imádnám azt a csajt amelyiket nemtudnám magamról levakarni. És erre vágyom hogy megfulladjak a szeretetébe.

De idáig engem se szeretett még egy csaj se. És azt hittem ebbe csak én szenvedek de ugy látszik nemvagyok egyedül

és hidd el pajti engem nem 1x ráztak már le hasonló miatt.

akkor a csaj még rá is tesz 1 lapáttal és elmegy bulizni féltékenyít

kikészítenek idegileg és már 7 bnőm volt

szted?

Általába mindig ugyan ez a szitu. sokat írok rá, sokat hívom sokat talizunk közbe sehol semmi. egyáltalán nem sok ha napi 1x msn-ezünk fél órát mert annyit van fenn meg heti 1x talizunk mert annyiszor ér rá.

kb minden csaj ezt játsza el velem és mégis unalmas vagyok ????

Elmentek a p....ba!

1 értelmes csaj sincs merem állitani

19/F

2009. nov. 5. 00:28
 8/10 anonim ***** válasza:

0:28 as

elég fiatalka vagy még hogy tudd, de elárulom, azért van ez, mert annyira nyomulsz, és érezteted hogy ezt akarod, hogy a másiknak ez taszító... énis pasi vagyok, és képzeld nekem is taszító hogy ha ugy kell levakarnom valakit. az ha valaki hozzád van nőve nema szerelem jele, de ha ere vágysz, legyél olyan a lánnyal, hogy ne érezze magát annyira helyzetben.. higgye azt hogy meg kell hódítania Téged. ne legyél egyértelmű. légy férfi... de erre majd ugyis rájössz, idővel :)

2009. nov. 5. 09:03
 9/10 A kérdező kommentje:
De menthető még ez a kapcsolat szerintetek mert én nagyon szeretem és belehalok ha szakítani akar mert lassan 8 hónapja vagyunk együtt :S:S
2009. nov. 5. 13:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy annyira menthetetlen, ha képes vagy visszafogni magad (én kb. 2 hónapig bírtam még úgy, aztán vége lett... És én is majdnem meghaltam...)
2009. nov. 5. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!