Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van ha a barátnőm azt mondja h túl sokat foglalkozok vele?
Sokat beszélünk elvileg sok a tali pedig alig talizunk :S
És én sokat mondom h szeretlek ő azt mondja neki ez csak úgy nem jön a szájára

Undorítóak vagytok csajok!!!
én kifejezetten imádnám azt a csajt amelyiket nemtudnám magamról levakarni. És erre vágyom hogy megfulladjak a szeretetébe.
De idáig engem se szeretett még egy csaj se. És azt hittem ebbe csak én szenvedek de ugy látszik nemvagyok egyedül
és hidd el pajti engem nem 1x ráztak már le hasonló miatt.
akkor a csaj még rá is tesz 1 lapáttal és elmegy bulizni féltékenyít
kikészítenek idegileg és már 7 bnőm volt
szted?
Általába mindig ugyan ez a szitu. sokat írok rá, sokat hívom sokat talizunk közbe sehol semmi. egyáltalán nem sok ha napi 1x msn-ezünk fél órát mert annyit van fenn meg heti 1x talizunk mert annyiszor ér rá.
kb minden csaj ezt játsza el velem és mégis unalmas vagyok ????
Elmentek a p....ba!
1 értelmes csaj sincs merem állitani
19/F

0:28 as
elég fiatalka vagy még hogy tudd, de elárulom, azért van ez, mert annyira nyomulsz, és érezteted hogy ezt akarod, hogy a másiknak ez taszító... énis pasi vagyok, és képzeld nekem is taszító hogy ha ugy kell levakarnom valakit. az ha valaki hozzád van nőve nema szerelem jele, de ha ere vágysz, legyél olyan a lánnyal, hogy ne érezze magát annyira helyzetben.. higgye azt hogy meg kell hódítania Téged. ne legyél egyértelmű. légy férfi... de erre majd ugyis rájössz, idővel :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!