Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti örülnétek egy ilyen ajándéknak?
Nem lesz semmije a barátomnak, mégis arra gondoltam meglepem. De nem tudom, hogy a férfiak mennyire örülnek egy ilyennek. Mikor ott vagyok nála mindig elveszem a kispárnáját, meg ha ő is itt van, akkor ő veszi el az enyémet, mert nincs sajátja. Szóval arra gondoltam, varrok egy párnát és mivel nagyon szeret pókerezni, hímzek rá valami pókeres motívumot a sarokba pedig belehímzem a becenevét. 23 éves
Nos?
Fenébe ilyen kreativitást hol lehet összeszedni? Én mondjuk férfi vagyok, de az most részlet kérdés soha nem jutna ilyesmi eszembe.
Nagyon jó ötlet én is örülnék neki, habár én sem pókerezem.
Meglepődtem a válaszokon :) Nagyon szépen köszönöm, természetesen nem veszem, hanem magamtól csinálok mindent. Remélem ő is értékeli majd.
Nem tudom hol lehet összeszedni vagy én hol tanultam, világ életemben ilyen kreatív voltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!