Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Ti örülnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti örülnétek egy ilyen ajándéknak?

Figyelt kérdés

Nem lesz semmije a barátomnak, mégis arra gondoltam meglepem. De nem tudom, hogy a férfiak mennyire örülnek egy ilyennek. Mikor ott vagyok nála mindig elveszem a kispárnáját, meg ha ő is itt van, akkor ő veszi el az enyémet, mert nincs sajátja. Szóval arra gondoltam, varrok egy párnát és mivel nagyon szeret pókerezni, hímzek rá valami pókeres motívumot a sarokba pedig belehímzem a becenevét. 23 éves

Nos?

2013. szept. 17. 16:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Áldásom adom rá. Azt nem tudom, hogy a barátodnak tetszeni fog-e, nekem tetszene.
2013. szept. 17. 16:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem tetszene, ha szeretném a pókert :P.
2013. szept. 17. 16:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nevezz egyszerűnek, de szerintem nincs olyan férfi a földön, aki ne örülne egy ilyen ajándéknak a barátnőjétől. Főleg, ha még szüksége is van rá. Az pedig megint csak +pont, hogy nincs semmi különösebb oka. Ezzel nem nagyon tudsz mellélőni.
2013. szept. 17. 16:55
 4/7 anonim ***** válasza:
egész jó ötlet :D
2013. szept. 17. 17:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Én annak örülnék a leginkább hogy saját magad készítetted és nem csak megvetted valahol.
2013. szept. 17. 17:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Fenébe ilyen kreativitást hol lehet összeszedni? Én mondjuk férfi vagyok, de az most részlet kérdés soha nem jutna ilyesmi eszembe.

Nagyon jó ötlet én is örülnék neki, habár én sem pókerezem.

2013. szept. 17. 17:19
 7/7 A kérdező kommentje:

Meglepődtem a válaszokon :) Nagyon szépen köszönöm, természetesen nem veszem, hanem magamtól csinálok mindent. Remélem ő is értékeli majd.

Nem tudom hol lehet összeszedni vagy én hol tanultam, világ életemben ilyen kreatív voltam :D

2013. szept. 17. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!