Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha egy párkapcsolatban a nő a szexmániásabb?
2 éve vagyunk együtt, az elején is ezt éreztem már, de mostanában meg főleg, hogy csak nekem van igényem a rendszeres szexre. Jójó, sokat dolgozik, új munkahely, lehet, hogy ez is benne van a pakliban ám... Csak néha azt érzem, hogy én vagyok a pasi a párkapcsolatban. Szexelnék reggel, este, napközben, utcán, kipróbálnék mindenfélét... Hogy legyen konkrét példa: anál. Ő nem szeretné, mert hogy NEKEM biztosan fájna. Kedves, hogy törődik az érzéseimmel, de basszus, az én seggem, nem? :D
Tudom, nem a világ legnagyobb problémája, csak érdekelne, hogy más lányok is járnak-e ugyanebben a cipőben. Nem hiszem. :( Próbáltam már azt is, hogy napokig nem hoztam fel a szexet, csak odamentem, megpusziltam, ölelgettem, és volt, hogy akkor ő kezdeményezett, de olyan is, hogy akkor egy hétig nem csináltuk.
Tudja, hogy mit szeretek az ágyban, mikor csináljuk, akkor jó, bár tarthatna tovább. Nem akarom piszkálni ezzel, mert így sincs valami sok önbizalma. Fogjam vissza magam? Hogy vezessem le?
Nálunk kb. ugyanez a helyzet,régen állandóan rajtam lógott,naponta 2-3x is megfektetett.Mostanra eljutottunk odáig,hogy volt,hogy 3 hétig felém sem nézett.Én elmondtam neki,hogy napi rendszerességgel igényelném,de legalább heti 3-4 alkalommal,ő mondta,hogy oké,de nem tudja mi van vele.
Ő is sokat dolgozik,melót váltott stb. Megcsalni nem csal meg,meg nem is tudna,de mind1.
Viszont az anált nálunk ő akarja,én meg nem.De kétlem,hogy emiatt viselkedne így.Megkérdeztem többször,hogy nem unja-e velem a dolgot,azt mondta nem,minden oké,csak szét van esve....
Én sem tudom mit tegyek,megcsalni nem akarnám,de néha komolyan megfordul a fejemben.Persze úgy,hogy elmondom neki,vagy nem tudom. :S SZ@r helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!