Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég húzos az ügy. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Húsz éves vagyok és két éve úgy érzem megtaláltam a nagy Ő-t, ha mondhatom így. Jól kijövünk, nagyon szeretem, ő pedig igazi romantikus, türelmes, rendes srác. A baj az édesanyja, már egyszerűen elviselhetetlen. Nem tetszik neki egyáltalán, hogy a barátom nincs otthon vele (dolgozik, velem van, nagy ritkán haverokkal), mert neki se barátnője, se férje, nem is dolgozik, ezért a fiára akaszkodna. Folytonosak a viták, az öngyilkos leszek jellegű fenyegetések, a barátom nagyon rosszul viseli és én sem tudom már, hogy tervezzek így közös jövőt...2013. szept. 17. 00:18
1/6 anonim válasza:
Rúgjátok ülepen az anyóst páros lábbal, vizes zoknival.
2/6 anonim válasza:
Ezt a barátodnak kell letisztázni az anyjával. Ebbe nem igazán tudsz beleszólni, legfeljebb kérheted a barátod, hogy minél hamarabb rendezze a dolgot.
3/6 anonim válasza:
Próbáltál kicsit közelebb kerülni az anyóshoz valami folytán.. hátha megkedvel kicsit stb.. ha nagyon nem megy akkor pedig sajnos barátodat ide oda kell rángatni ami nem vezet sehová... esetleg neki kell leülnie beszélni az anyukájával hogy lehetne ezt megoldani
4/6 A kérdező kommentje:
Sok ilyen beszélgetésen túl vagyunk már, nem vezettek sehová...
2013. szept. 17. 00:24
5/6 anonim válasza:
Vannak emberek (nők is, férfiak is), akiket csak az tud leválasztani az anyjukról, ha az már nem él.
Ha van hozzá türelmed, hogy kivárd míg a mutter megmurdel, és addig a háttérben elvagy, akkor maradsz, ha nem, akkor pedig tipli...
6/6 anonim válasza:
hecceld az anyját, hogy úgyse mer öngyilkos lenni... hátha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!