Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnya fiúknak miért van szép barátnője, míg a nem csúnya fiúknak meg sok esetben csúnya nője van?
Tegyük hozza h sok valahogy kinéző fiúnak meg nője sincs.
Mit tudnak a csúnyák? Vagy mi az ami önbizalmat ad nekik?
mert néha az ellentétek vonzzák egymást.ismertem olyat, aki minden egyes csajnak beszólt, akin egy kicsi súlyfelesleg is volt.aztán pár év múlva lett egy nője és lám attol kövérebbet nem is láttam talán.
A férfinem többsége igenis a külsőségre megy, a barátom amikor megismerkedtünk ugy rám volt álva h nem lehetett lekoppintani, igen csak akkor 25kg val könnyebb voltam, most meg már észre sem vesz, vagy csak baszogat, mert meghíztam.
azért van így, mert a joképű fiúk rájönnek egy idő után, h azzal a joseggű cicával 1 hétig sem lehetne együtt élni, csak ha önálló, mert egy zacskos leves főzése a max agy és főzés kapacitás, meg többet nyávognak mint a szomszéd 6 macskája együttvéve, a csunya pasik ált.ba a jo szöveggel huzzák el a jo csajok fejét, és nekik mind1, mert ugy gondolják jobbra ugyse futja...a ronda nők, meg ugy vannak vele, ha fognak egy aránylag jo palit, arra ezerrel rányomulnak....
Nem tudom de ezt már én is észrevettem. Biztos vmit nagyon jól tudnak...
Vagy úgy vannak vele,mindegy már milyen párjuk van csak legyen valamilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!