Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyakomplexusa lehet a volt barátomnak?
Figyelt kérdés
4 éve ismerem volt barátomat, és ez idő alatt megmutatkozott, hogy mennyire elhagyatott volt egész életében. Az anyja alig törődött(törődik) vele, az apjuk pedig 6 éves korában lelépett. Mikor megismertem épp egy rossz kapcsolatból lépett ki, sokat panaszkodott, depressziós is volt. Ahogy teltek a hetek egyre jobban megkedveltem, végül legjobb barátok lettünk, majd beleszerettem. Ezek után megint összejött a volt barátnőjével, fél évet együtt voltak, aztán szakítottak. Végig kereste az igazi társát, és egyszer sem vette észre, hogy én majd meghalok érte. Folyton az igaziről beszélt, később így visszagondolva lehet hogy csak párkapcsolatfüggő volt, és csak egy nő kellett neki, akivel ellehet, mert egy barátja sem volt a közelben.(én vidéken éltem, ő a fővárosban). Egyszer felmerült benne, hogy összejöhetnénk, de a távolság miatt nem lettek volna rendszeres találkozások. Én sajnos akárhányszor láttam mégjobban szerelmes lettem belé. Még mindig megvolt neki a barátnője, de haza is vitt bemutatni, és sok időt töltöttünk együtt. Úgy tűnt, csalja velem a barátnőjét. Végülis én vetettem véget ennek a huzavonának, a kapcsolatnak sem nevezhető állapotnak. Aztán végül szakított a barátnőjével, és azt hittem ennél már csak jobb jöhet. Hát tévedtem, mert összejött egy 120 kilós cigiző, 7 féle színűre festett hajú dömper, drogos k*****l. Most utánam és a volt nője után ez eléggé durva váltásnak bizonyult. a csaj a mély hangjával, a hordónyi cs****eivel cseppet sem hasonlított ránk, mindketten vékonyak, magasak("modell") alkatok vagyunk. Már egy ideje az új nőhöz költözött, akinél otthonra is talált és ahogy észreveszem anyapótlékra is, ugyanis a csajjal megkapta a család és a barátnő fogalmát egyszerre. Főz, most rá, reggelente szendvicset pakol neki a suliba.. Ti ilyenről hallotatok már? Ez normális dolog egy (akkor) tizenéves fiútól, vagy abszolút abnormális? Tényleg nem értem hogy mit eszik egy értelmes, jóképű fiú egy ilyen lányon..2013. szept. 16. 20:55
1/5 anonim válasza:
nem abnormalis szerintem. Azert, mert valakinek 7 szin van a hajaban, cigizik es nem modell alkat, attol meg lehet jo ember. Irtad, hogy reggelente szendvicseket keszit a fiunak, szoval törödö, gondoskodo baratnö, Te pedig szerintem feltekeny vagy, megha nem is tetszik amit irok..egyebkent szerintem Ti nem is jartatok..khm...bocsi, ha nyers voltam..
2/5 A kérdező kommentje:
ha ismeréd a csajt lehet nem ezt mondanád..
2013. szept. 16. 21:37
3/5 anonim válasza:
Hidd el, hogy a szerelem nem válogat.
4/5 A kérdező kommentje:
igen, lehet hogy a féltékenység is benne, van, de nem csak én gondolom így
2013. szept. 16. 21:41
5/5 anonim válasza:
A háta mögött lefeküdt veled? Az szép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!