Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ti megharagudnátok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti megharagudnátok ha a barátotok más lánynak az mondaná hogy "szép vagy"?

Figyelt kérdés

2013. szept. 16. 19:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
10-es: Képzelődsz, nálam nincs benne egy négyes sem O.o
2013. szept. 16. 20:03
 12/19 anonim ***** válasza:
Féltékeny lennék és megsértődnék:/ persze kivéve ha egy nagyon jó lány barátja aki tényleg csak barát.
2013. szept. 16. 20:04
 13/19 anonim ***** válasza:
Igen. Nem féltékenykednék miatta, csak szimplán rosszul esne.
2013. szept. 16. 20:04
 14/19 anonim ***** válasza:
Hát ha mondjuk csak megakarja vigasztalni akkor nem. De amúgy igen... eléggé megharagudnék!Ha lenne barátom nyilván tudnám hogy van nálam szebb lány, több is... akkor azt mondom hogy tartsa magában és ne minden lánynak aki szép mondja hogy : " szép vagy " stb...
2013. szept. 16. 20:05
 15/19 anonim ***** válasza:
igen..
2013. szept. 16. 20:08
 16/19 anonim ***** válasza:

[link]

csak az a szemét nyolcas elrontja

2013. szept. 16. 20:08
 17/19 anonim ***** válasza:

Igen, látom a sok 4-est :D

Amúgy annyira nem akadnék ki. Nem pazarlom az energiámat felesleges dolgokra. Én is mondtam már más fiúra, hogy helyes, és húúúú mégsem csaltam meg... A legtöbben túlreagálnak mindent, esküdjön vakságot, kötözze magát hozzám egy 400 tonnás vaslánccal és csak engem lásson szépnek.. Meg a nagy sz*rt. Én monogámia-párti vagyok, de ennyire bigott módon azért nem.

2013. szept. 16. 20:21
 18/19 anonim ***** válasza:
Szóval ha ti kapcsolatban vagytok, akkor már nem is lehet jófejségből bókolni másnak?
2013. szept. 16. 20:21
 19/19 anonim ***** válasza:
oké de akkor én is mondhatom más fiúknak hogy "helyes vagy"!!!!!
2013. okt. 1. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!