Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolat egyedülálló anyával?
A 7-es vagyok.
36 évesen szerintem már meg tudom mondani mit szeretnék, s esetleg egy hangyányi ítélkezési jogot is birtokolhatok, még ha nem is szép dolog.
Sok hűbelebalázs módjára épített kapcsolatból visszamaradt nőt láttm már, s szerintem még fogok is.
Én nem rejtegetem a véleményemet, ennek meg is van az ára.
5-ös meg 6-os hozzászóló, görény,mert nem akarja más pulyáját nevelni?? Kapjatok már az eszetekhez,talán azt a nőt kellene aki felelőtlen elítélni aki felelőtlen módra gyereket szült egy szintén felelőtlen férfinak, és most vadássza az ilyen férfiakat,csak talál egyet.
Biztos nem vállalnám be,a nagy fenét,ez a más fa@val könnyű verni a csalánt.
Figyelj kérdező, meg a vele egyetértők.
Keressetek magatoknak nőt gyerek nélkül. Azért mondom, mert hiába vennétek rá magatokat az összeköltözésre egy ilyen nővel, úgyis a gyerek sínylené meg, és abból lesznek az olyan kérdések, hogy: "én nem kapok semmit, míg a testvérem igen"; "a mostohaapámnak soha nem jó semmi"; és a többi.
Egyszerűen nem értem, mit akartok az ilyen nőktől, ha az ELEJÉN TUDJÁTOK, hogy nem tudjátok más gyerekét tolerálni.
Nincs más, aki leállna veletek, vagy mi van?
És igen, az férfiatlan, hogy összejössz egy nővel, de a gyereke nem kell, és ennek ellenére együtt maradtok.
Férfias az:
1, ha vállalod, hogy a nő kell a gyerekkel együtt,
2, vagy vállalod, hogy neked nem kell gyerekes nő, és keresel magadnak egy egyedülálló nőt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!