Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elérni?

Figyelt kérdés
Nos az a helyzet, hogy már kb. 1 hónapja ismerkedek egy lánnyal, akibe szerelmes lettem, és nagyon szeretem. Ő viszont egyáltalán nem biztos az érzéseiben. Hogyan tudnám elérni, hogy ő is úgy szeressen, ahogy én őt? Most lesz a 3. találkozónk, de egyébként minden nap beszélünk több órát.
2013. szept. 16. 16:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem előbb alakuljatok és ismerjétek meg egymást, utána bombázd a húdemély érzéseiddel.
2013. szept. 16. 16:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Tudja, hogy mit érzek iránta, és akár hihető, akár nem, szinte mindent tudunk egymásról.
2013. szept. 16. 16:33
 3/6 anonim ***** válasza:

1 hónap?

Hát szerintem lányoknál kicsit több idő kell hogy kialakuljon valami érzelem. Meg szerintem fiúknál is, nem hiszem hogy szerelmes vagy még belé, max nagyon tetszik meg szimpatikus. Meg még csak 3. találkozó?? Túl sokat képzelsz bele. Persze hogy nem biztos az érzéseiben, még csak 1 hónapja ismer :D miért kell úgy elsietni? ezt soha nem értettem. Csak idő kell neki, nyugi.

2013. szept. 16. 17:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem, kösz. De igazából tényleg el lett sietve, elég sok dologba mentünk már bele, de nem én kezdeményeztem, hanem ő. Igazából csak hétvégente tudjuk egymást látni, hogy tegyek jobb benyomást? (Én utazok el hozzá vonattal)
2013. szept. 16. 17:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Először próbálj meg csak szimplán barátkozni. Minden szerelem barátságból indul ki, nem egyből már romantikázásból. Ami csak úgy indul, hogy tetszel-teisnekem-járjunk abból mindig csak az lesz hogy lefekszenek egymással és ennyi. Szóval ha tényleg komolyan gondolod vele, akkor még ne nyomulj rá annyira szerintem, csak szimplán beszélgessetek. Ha valaminek ki kell alakulnia az úgyis kifog. És biztos nem csak egy hónap alatt :)
2013. szept. 16. 18:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Igazából az a baj, hogy elég fiatalok vagyunk és korlátozottak utazást illetően.
2013. szept. 16. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!