Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom Orbán párti én pedig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom Orbán párti én pedig Gyurcsány támogatója vagyok. Emiatt sokat veszekszünk. Hogy kerüljük el a sok veszekedést, ha esténként politikai műsorokat nézünk?

Figyelt kérdés
Én 24/ L vagyok párom 25 éves

2013. szept. 15. 18:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

És akkor goromba a szex is?

Jót röhögök rajtatok, mert nem veszitek észre, hogy mindegyik politikus átver benneteket, ti meg egymást marjátok.

2013. szept. 15. 18:13
 12/22 anonim ***** válasza:
Én a párod helyében már rég szakítottam volna :D
2013. szept. 15. 18:13
 13/22 anonim ***** válasza:
Pedig egyik sem jobb a másiknál, ezen olyan felesleges veszekedni..
2013. szept. 15. 18:15
 14/22 anonim ***** válasza:
Bárcsak minden pár CSAK ENNYIN veszekedne. :D
2013. szept. 15. 18:19
 15/22 A kérdező kommentje:
Néha még azon is áll a bál hogy ATV-t nézzünk vagy HÍR TV-t.
2013. szept. 15. 18:20
 16/22 anonim ***** válasza:
Te kedves kérdező képzeld el azt, hogy Gyurcsánnyal kefélsz (ha nem kúrja el), a párod pedig Orbánnal és meg is van oldva a történet. Amúgy meg kamu kérdésre ne várj normális választ...
2013. szept. 15. 18:24
 17/22 anonim ***** válasza:
A megoldás pofonegyszerű! Lépj koalícióba a pároddal! :DD
2013. szept. 15. 18:54
 18/22 anonim ***** válasza:
Ne politizáljatok. Ennyire egyszerű. Nézzétek csenbe, kommentár nélkül.
2013. szept. 15. 20:25
 19/22 anonim ***** válasza:
Vajon gyurcsány mondanivalójában mi lehet az, ami megfog egy 25 éves lányt? Egyszerűen érthetetlen.
2013. szept. 15. 21:19
 20/22 kolosszus22 ***** válasza:

Nézzetek filmet b*szod, Orbán + Gyurcsány!? Egyik kutya, másik eb. Csak az ostoba népnek szól a komédia, hogy az embereket egymásnak uszítsák, addig sem a lényeggel foglalkozik a sok birka, a háttérben meg pacsizva mutyiznak, kisemmiznek. Láttam én már a parlamentben kamerák előtt egymásra habzó szájjal ugató ellenzékieket szabadidőben együtt inni és bulizni. Színjáték!!!

26F

2013. szept. 15. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!