Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor tetszem vagy nem?
Figyelt kérdés
Van egy sínylődő kapcsolatom, tulajdonképpen màr lezàrult.
És van egy fiú, aki még úgy tudja, van baràtom, ennek ellenére bókol, mondja a szépeket. Ő a pàrom a szalagavatón. Fb-on aktív inkább, élőben csak köszön, puszi-puszi ès ennyi, azt mondja a suli szünetei nem valók olyan beszèlgetèsekre amiket ő akar. Utalt rà többször, akar tőlem valamit(hívott màr randizni) de nem tudom mire gondol igazàn...
Mondjatok valami okosat:)
19/l
2013. szept. 15. 16:55
1/6 anonim válasza:
fix hogy tetszel neki és akar tőled valamit
2/6 A kérdező kommentje:
Na ne:D
Ez eddig màr leesett...:D csak nem tudom, komolyan gondolja-e..
2013. szept. 15. 17:26
3/6 anonim válasza:
Szerintem azért nem lép, mert úgy tudja, hogy foglalt vagy.
6/6 A kérdező kommentje:
Írtam privit, utolsó:)
2013. szept. 15. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!