Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én ezt nem értem. Miért lett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én ezt nem értem. Miért lett ilyen?

Figyelt kérdés

Egy srácot kb egy egy hónapja ismerek és nagyon jóba lettünk. (A legjobb haverját ismerem és így ismertem meg). Nem egy helyen lakunk és lehetetlen a busz közlekedés és rengeteget dolgozik így még csak egyszer tudtunk találkozni,de az nagyon jó volt. (moziba voltunk,lesmárolt és fogta a kezemet is,a haverja másik nap mondta hogy milyen kis szerelmesek vagyunk meg stb.). Kamozni szoktunk nagyon sokat,de pár napja megváltozott. Mindig mondta,hogy szeret meg imád és szíveket küldött,most pedig még csak nem is írt.(úgy volt hogy többet tudunk most majd találkozni mert vesz egy autót a héten és bármikor letud jönni)

Amikor egy napig nem írtam akkor este teljesen ki volt akadva hogy nem is jutott eszembe egész nap és biztos csak azért írok most is mert beszéltem a haverjával és mondta nekem hogy írjak... (pedig csak azt vártam hogy Ő írjon)

Tegnap este felhívtam és aranyos volt,mondta hogy siet haza hogy tudjunk kamozni mielőtt elmegyek koncertre és imád. Nem ért haza és nem is írt,hajnali fél4kor írt egy üzenetet,hogy neki ez nem megy mert nem tudja megszokni hogy van valakije és nem akar megbántani... Erre csak annyit írtam neki,hogy ha tényleg ezt akarja akkor jól van,megnézte de nem írt vissza... Olyan hihetetlen egy indok ez,mert ha a távolságra fogná vagy valami akkor azt mondom rendben,de ez hogy nem tudja megszokni hogy van valakije??! ez milyen egy kifogás...

Fogalmam sincs mi történt hogy minden így megváltozott :(.

Valakinek valami ötlete?

2013. szept. 15. 11:14
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy van valami a háttérben, amiről te nem tudsz. Tudod, a pasik nem szeretik megosztani, ha valami nyomasztja őket. Azért mondom, mert én is így jártam egy sráccal. Minden jól indult köztünk, kölcsönös volt a szimpátia és a vonzalom, aztán kijelentette, hogy egy lelki traumája miatt nem alkalmas most kapcsolatra. Lehet, hogy csak velem nem, lehet, hogy mással sem...akárhogy is, ezt muszáj elfogadni és túllépni rajta.
2013. szept. 15. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!