Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Mennyire számít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyire számít a külső, ha belül full normális egy fiú? Lejebb

Figyelt kérdés
sztem a fiatalok vannak ugy h csak a külső számít,de viszont egy felnőtt nő a belsőt nézi(azaz akivel ugy gondolja h érdemes lekötni magát) ez az én véleményem. szerintetek?17/f
2013. szept. 15. 10:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
52%

Én is így gondolom érettebb gondolkodású egyének mást is néznek.

Én egy 6-os vagyok szerintem, a barátnőm meg 10-es , de mások szerint is 8-as legalább. :)

F/20 L/20

2013. szept. 15. 10:13
 2/12 anonim ***** válasza:
max ismerkedésnél hátrán a rossz külső de ha tényleg nagyon jófej akkor nem annyira
2013. szept. 15. 10:13
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem számít mind a kettő mondjuk a külső később kevésbé :P
2013. szept. 15. 10:14
 4/12 anonim ***** válasza:
nekem akkor is számít egy kicsit a külső.persze az enm az utolsó dolog ha lehet veled normálisan beszélni..
2013. szept. 15. 10:18
 5/12 A kérdező kommentje:
én soha nem a fullos nőket kerestem hanem ink a az átlagosokat.a belső viszont számomra eléggé fontos! most sajnos nincs senkim de egy átlagosnak mondanám magam.belsőleg sztem nincs gond velem.mármint sokan mondták h full normális vok stb. dee viszont mégsincs senkim. és sztem a külsőm a gond: D de lehet h mással.lehet vmit elrontok találkozón v vmi...és kicsit aggódok h 1edül maradok.xd
2013. szept. 15. 10:19
 6/12 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondta a lány miután megismert jobban hogy:

"Nagyon el kell rontanod ezt hogy ne akarjak veled összejönni."

:D

2013. szept. 15. 10:20
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem 17 évesen még ne izgulj ezen túlságosan :D
2013. szept. 15. 10:23
 8/12 A kérdező kommentje:
hát jo de minden lány van azon a szinten h "nagyon elkell rontani h ne jöjjön veled össze" :d lehet nem kell izgulnom de jó lenne egy bnő. mondjuk vannak céljaim. tervem stb. emelett sportokok.azon is gondolkoztam h lehet nem is lenne időm de ez lehet csak egy kifogás.de akk ugy kérdezem h mi számít egy lánynak a legfontosabbnak?: D sztem a belső.az 1ütt érzés stb. de ez is csak az én véleményem.: D
2013. szept. 15. 10:34
 9/12 anonim ***** válasza:
számít. ha "belül full normális" az nálam arra elég hogy emberileg szeressem. meg szerintem kb mindenkinek. kell, hogy tetsszen külsőleg, hogy legyen, ami megfog benne különben nem fogok tudni beleszeretni, vonzódni hozzá.
2013. szept. 15. 11:11
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem egyik volt barátom sem jött be külsőre amikor először láttam őket. De miután megismerkedtünk és megszerettem, már őt láttam a legjobb pasinak a földön. Szóval ne aggódj, találsz valakit. 17 évesen még igen fiatalka vagy, ilyenkor szerintem nehezebb komoly kapcsolatot kialakítani, de ha nem sikerül az sem baj. Van rá még legalább 20 éved.
2013. szept. 15. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!