Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még valaki így? Furcsa dolgok tetszenek a barátomban.
Figyelt kérdés
Észrevettem, higy nagyon tetszik ha a barátom káromkodik, vagy szinte beindulok, ha idegesnek látom (mondjuk mert félt engem vagy ilyesmi miatt). A másik, hogy nagyon tetszi a szájíze, miután cigizik. Ez olyan furcsa, ilyeneket nem szoktak szeretni... Van még itt olyan aki szokatlan dolgokat szeret a párjában?2013. szept. 15. 09:25
1/3 anonim válasza:
Ez nem furcsa... Szereted a rosszfiús énjét, meg egyszerűen csak szereted. Ebben nincs semi furcsa. Nem igazán rosszfiús azaz nem olyan aki lop tőled, megcsal stb
2/3 anonim válasza:
Szerintem csak jól esik neked, hogy aggódik érted. De azért ne bosszantsd fel direkt hogy ideges legyen, csak azért mert neked az tetszik, mert annak előbb utóbb sok vita, veszekedés és jó esetben szakítás lesz a vége.
A cigis pofát én is szeretem, az annyira nem furcsa szerintem, csak van aki szereti van akit meg kifejezetten zavar.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :)
Eszem ágában sincs direkt felbosszantani. :D
2013. szept. 15. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!