Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27-30 éves egyedülálló nőkről mit gondoltok, defektesek?
Figyelt kérdés
Olvastam itt párszor, hogy a 30 év körüli férfiakat sejetnek, defektesnek nevezték. Részben biztosan van köztük olyan is, akinek saját hibájából nincs párkapcsolata vagy nem is szeretne. De mit gondolnak az emberek az egyedülálló nőkről? A férfiak is tele vannak fenntartásokkal, hogy vajon miért van a nő egyedül, mondjuk egy dekoratív, értelmes nő.2013. szept. 14. 16:36
11/17 anonim válasza:
az lemaradt hogy a nővérem 32 éves lesz pár hónap múlva.
utolsó voltam
12/17 anonim válasza:
"az lemaradt hogy a nővérem 32 éves lesz pár hónap múlva."
A nővérednek már egyre nehezebb lesz ezen a téren
13/17 anonim válasza:
A nővéred nem százas, már bocsi.
14/17 anonim válasza:
nekem úgy tűnik, még csak nem is keres senkit.. nem próbálkozik.....nem értem miért. helyes lány, szép is magas, vékony...mégse. pedig 1 jelentkező még így is volt, de visszautasította mert neki alacsony volt....
esélyt se adott neki....nem tudom mi játszódhat le a fejében. én már próbáltam közeledni hozzá de nem sikerült, és belefáradtam.
15/17 anonim válasza:
Az utolsó válasz teljesen értelmetlen...
16/17 anonim válasza:
A nők soha nincsenek egyedül ezt jegyezd meg,ha valakit üresben látsz,az is csak azért van,mert azon a hétvégén nem ment el buliba vagy nem írtak rá 45-en a facebookon és véletlenül nem ért rá találkozni hárommal a 45-ből. Egy nőnek mindig is lesz kapcsolata, tehát hamar le kell vadásznod ha olyat látsz,mert a vadászidénynek nem lesz vége soha, és rengeteg a vadász.
17/17 anonim válasza:
15
mivel a nővéremet minősítették az előtte lévő hozzászólásban , arra válaszoltam.
nagyon értelmetlen mondhatom... arról nem tehetek, hogy te nem fogod fel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!