Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a múltban rengeteg mindent elb*sztam, lehet még valaha normális kapcsolatom?
Figyelt kérdés
Lefeküdni 2 emberrel feküdtem le eddig, az még nem is lenne olyan vészes, de azon kívül nagyon sok hülyeséget csináltam -főleg részegen-, amik miatt szörnyű bűntudatom van. Összevissza "kavartam" mindenkivel, tényleg úgy viselkedtem, mint egy kis r*banc, ezért a vélemény is elég rossz rólam. Úgy érzem, tönkretettem az életem. 18/L2013. szept. 14. 00:36
11/14 anonim válasza:
Még nem hallottam a tetteidről és ezzel milliónyian vannak így. Élj normálisan és megváltozik a vélekedés.
12/14 My Conserve válasza:
Lehet, de nem lesz nagyon könnyű.
Egyrészt meg kell küzdened a rólad kialakult képpel.
Másrészt néhány dologban változtatnod kell a viselkedéseden. Már most sem értesz egyet minden korábbi döntéseddel, ami jó indulásnak, de később is legyél egy kicsit felelősségteljesebb. Persze ne nagyon :)
A lényeg az, hogy ne add fel. Akkor se, ha nem sikerül minden úgy, ahogy tervezted, vagy megint valami hibát követsz el. Egy jó párkapcsolat mindig lemondással jár, a másikhoz való részleges alkalmazkodással.
13/14 anonim válasza:
Ha kisvárosban vagy faluban élsz, előbb-utóbb úgyis elkerülsz majd kollégiumba, vagy egy nagyobb városba munka miatt, ahol senki sem fog ismerni. Lesz normális kapcsolatod, ne aggódj ;)
14/14 veriszitasz válasza:
Ha olyan emberek véleményére adsz, akik nincsenek annyi belátásra a dolgokra, hogy észrevegyék, hogy egy fiatal csajra hogyan hat a szesz. És ők téged baszogatnak, az az ő szegénységi bizonyítványuk. AZ ilyen buta, felületes emberek véleménye nagyon idegesítő tud lenni, de az igazság az, hogy ha erre nem képesek, akkor maszturbáljanak a gondolatra, hogy ők milyen faszák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!