Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt fogják gondolni hogy papucs vagyok?
Ha te szeretnéd, hogy ott legyen a barátnőd, vidd magaddal, ha nem szeretnéd, ne vidd. Neked a kollégák határozzák meg, hogy mit tehetsz és mit nem, vagy hogy milyen ember vagy? Ennyire már ne legyél talpnyaló csicska!
Ha az a baj, hogy pasi buli lesz és jobban szeretnél egyedül menni, mondd meg a barátnődnek. De hogy azért félsz elvinni, mert juj, a kollégák mit szólnak, az már gyerekes.
Igen, szokás alkalmazkodni, de azért ennek is vannak határai. Egyébként teljesen érthetőnek tartanám, hogy ha azért nem vinnéd a barátnődet, mert ez egy fiú buli lesz. Csak az indok volt furcsa, hogy félsz, hogy papucsnak néznek.
Szerintem az előbbit még a barátnőd is megértené.
Gondolom nem egyszeri alkalom ez a buli, később megismétlitek. Fogd fel ezt a partit úgy, mint tanuló pénzt. :)
Ittasan úgyis kibukik majd belőlük, jó ötletnek tartják -e a dolgot. Ha zavarja őket, máskor ne vidd el "csak pasi estre" a barátnőd, biztosan megérti majd a helyzeted.
Az pedig becsülendő, hogy te szeretnél alkalmazkodni a többséghez, nem pedig "ki ha én nem?" felfogással, gondolkodás nélkül tönkrevágod a bulit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!