Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítség! Beleszerettem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Beleszerettem a párom bátyjába! Mit tegyek? L/21

Figyelt kérdés

A párommal 15 éves korunk óta járunk. Egy igazi gimis szerelemnek indult, aztán szerencsére az egyetemi évek alatt is tudtuk tartani a kapcsolatot.

Nagyon szeretem őt, de egy ideje azt veszem észre, hogy furcsa érzés (nem hiszem, hogy fellángolás) fog el, ha a bátyjával vagyok. Azt is hiszem ő is így van ezzel, csak nem léphet(ünk)mivel az öccsével járok.

A szülei nagyon szeretnek, mindig azzal poénkodnak, hogy milyen jó feleség leszek, alig várják, hogy bekerüljek a családjukba.

Belegondolni sem merek, hogy mihez kezdenék a mostani párom nélkül, de így sem tudok mit kezdeni a helyzettel. Nem tudom mit tegyek!

Értelmes hozzá szólásokat várok, nem szeretném, hogy leszóljatok ez miatt. Nagyon össze vagyok zavarodva.

A párom egyébként egyidős velem, a bátyja pedig 24 éves.

2009. nov. 3. 21:18
1 2
 11/11 anonim válasza:
Én is ugyan ebbe a szituba vagyok. Csak én az öccsébe szerettem bele
2015. szept. 30. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!