Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Adok egy linket és mondjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adok egy linket és mondjátok meg mi a véleményetek erröl a 2 lányról. Miennek tartjátok őket? Persze. Igy elsőlátásra. Meik szeb? Első vagy második?

Figyelt kérdés

[link] -az első

[link] -második

2009. nov. 3. 21:13
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
90%
2., de az új képen nem áll jól neki h ilyen mogorva. mosolyogjon :)
2009. nov. 3. 21:27
 12/28 anonim ***** válasza:
80%

A 2. lány az első képen elbűvölt. Nagyon szép. Ott. De a 2. kép...kiábrándító. Sokat számít a mosoly, na meg a smink.

Viszont az 1. lány egyik képen se fogott meg, szóval ha mindenképp választani kell, akkor a 2. :)

2009. nov. 3. 21:27
 13/28 A kérdező kommentje:

csak 1 valami amit nem mondtam az 1lány ...illetva ha jobban kifejezem magam az 1 barátnőm képei nicsennek retusálva..

a 2nap meg...photosopp..tőllük kaptam a képeket és mind 2 nagyon jol ismerem és tudom..

2009. nov. 3. 21:31
 14/28 A kérdező kommentje:
És ki akartam kérni a véleményeteket....
2009. nov. 3. 21:33
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem első, másodikon nagyon feltűnő a retus, legalábbis olyan szemmel, hogy elég sok képet szerkesztgettem már. :D
2009. nov. 3. 21:46
 16/28 anonim ***** válasza:
83%
Azért írtam hogy átalakítanám, mert az első lánynak nagyon szép arca van de nem illik hozzá a haj, nem jó a stílus. Szóval a kép alapján tudnék belőle jó csajt csinálni magamank. Persze ez csak elmélkedés... mertház ki vagyok én hogy csak úgy átalakítgassak. meghát van készen is. A második csaj nekem átlagos.
2009. nov. 3. 21:49
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
az első lány természetes, aranyos, olyan kislányos. a második szép, de nagyon beállítottnak látszik, kicsit mű. 17/L
2009. nov. 3. 21:50
 18/28 A kérdező kommentje:
lehet h igazatok van...ti csak mondjatok véleményt
2009. nov. 3. 21:53
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen az elsőt választanám (ha kellene), mert sokkal aranyosabb, szerényebb, míg a 2-es inkább ilyen "pózerfajta".
2009. nov. 3. 23:14
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

az első fiatalabbnak tűnik.

a második olyan tucat, átlag nulla.

az elsőben látok potenciált arra hogy nagyon jó csaj legyen majd.

2009. nov. 4. 02:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!