Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Két hete lefeküdtem egy sráccal, már pár éve ismertük egymást de csak olyan szinten h tudtuk ki kicoda, nem sokat beszéltünk, néha egy két mondatot bulikban, meg lájkolgatta a képeimet kb ennyi. Aztán két hete valahogy összekeveredtünk beszélgettünk, majd elhívott h aludjak nála mert én messze lakok, barátnőm rábeszélt, hogy ez jó dolog, aztán végül bele mentem, elmentünk hozzá és lefeküdtünk egymással, ami viszont nagyon jó volt, aztán aludtunk is. Reggel is olyan kis aranyos volt, utánna kocsival anyukájával hazavitetett. Azóta kb mindig ír facen, és ő ír nekem én még egyszersem ítam neki, hétvégén viszont nem volt semmi, vagyis elkísért egy darabig haza, meg hívott is magához de nem akartam menni, aztán másnap elnézést is kért, hogy nem kísért el haza. 18L ő pedig 21F2013. szept. 12. 18:51
2/2 A kérdező kommentje:
Van esélyem? számíthatok valamire?
2013. szept. 12. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!