Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki? :S
Elég cikis a helyzet.Friss párkapcsolatban élek, és van egy kutyám is.Sajnos a kutyámnak annó férfi nevet adtam:S és szerencsétlenségemre a páromat is úgy hívják..hogyan mondjam el neki? nem fog megsértődni? mit fog hozzá szólni?
Légyszíves ne hülyeségeket írjatok.nekem ez elég komoly.előre is köszi a válaszokat!

Miért sértődne meg????????!!!!!!!!!!!
egyszerűen szóld el magad, hogy: amúgy a kutyámat is ?Pistának? hívják. És erre ő tuti nem fog megsértődni, főleg, ha megtudja, hogy előbb nevezted el a kutyát és csak aztán ismerted meg őt.

Szerintem se gáz; nagyanyumék falun nőttek fel, mikor nagyapám udvarolt neki, jártak egymáshoz, nagyapuméknak volt egy tehenük....csak sokára derült ki, -mikor nagyanyum megjegyezte hogy milyen buta tehén mert nem hallgat a nevére- hogy a tehenet is Rózsinak hívják -csak nagyanyám előtt mindig máshogy hívták, mert zavarban voltak.
Mi a név egyébként?

Üvöltsd el magad, hogy:
- MARCI ÜL!
Aztán ha furán néz, akkor mond hogy a kutyának szóltál.
Ha leül, akkor még hozzávághatod, hogy reméled úgy is nyal mint a kutyád :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!