Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi manapság ez az új divat, hogy 20 év körüli fiatal nők 30 évvel idősebb férfivel vannak együtt?
A kérdést azért írtam ki, mert össze akartam jönni nemrég egy 2 éves bigével és 2 hónapig fűztem őt, a barátnője meg most mondja nekem, hogy te nem tudtad? Kérdezem tőle, hogy mit nem tudtam? Erre ilyet mond, hogy Adri egy 53 éves férfivel van együtt...
Erre úgy ledöbbentem, hogy rendesen leesett a vérnyomásom. Láttam már ilyet előtte is, csak ez eléggé megdobott, mert olyan lányról szól, aki nekem tetszik és csini, okos, kedves meg minden. Körülbelül még 5-6 ilyet ismerek, de eddig nem volt ez, csak az utóbbi 2-3 évben.
Még annyit se lehet mondani, hogy a faszi gazdag, mert gyárba jár dolgozni és 90-et keres havonta...
Mi a franc van itt?
És mit jelent az, hogy gyerekes? Nem lehet vele leülni és értelmesen beszélgetni, tervezgetni a jövőt vagy mi?
Mert nekem az eddigi barátnőim is leginkább ilyenek voltak. Elvárták tőlem, hogy kitaláljam a gondolataikat, mert az olyan romantikus, ha tudom, hogy mit akartak, de megbeszélni nem lehetett semmit, mert az elrontotta a romantikát. Pedig én szerettem volna beszélgetni és elmondani, hogy mi bánt és meghallgatni, hogy őket mi bántja.
És akkor most sírhatnék, hogy jajj, de gyerekesek a korombeli nők, megyek is és összeszedek egy mamát...
Hát tudod Andi, eléggé el tudja kenni az ember kedvét. Olyan érzésem van, hogy nem vagyok eléggé férfi vagy nem is tudom...
21 éves létemre lenyom egy 53 éves egy 22 éves lány szemében. Röhej. Ráadásul 18 éves kora óta együtt vannak és akkor el is vette a szüzességét. Hihetetlen...
Ez nem új dolog. Eddig is létezett, csak mivel te épp 17-18 éves voltál, nem vetted észre.
Most meg mivel van okod féltékenykedni, még fel is nagyul a szemedben.
Mindeig voltak ilyenek, akik apjuk korú férfiakkal jártak. Vagy szakítanak, vagy a férfi kihal mellőlük 20 év múlva.
Legyen türelmed, keresgélj tovább! :)
22 éves nő vagyok, a barátom pedig 19 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!